Cartell d'una botiga Zara

La novetat de Zara que tu mateix pots modificar com et doni la gana

La signatura d'Inditex ha tornat a ampliar la gamma de peces customitzables

Fa un any i mig Zara va posar en marxa un dels seus serveis més esperats: el de la personalització de peces. La signatura d'Inditex va començar amb pantalons i jaquetes vaqueres perquè els seus clients puguin lluir unes peces úniques amb les seves inicials per marcar la diferència.

 

 

Aquesta personalització es va estendre posteriorment a una línia de bosses bàsiques i ara, la marca l'ha ampliat a un dels articles que mai falten a l'armari i que són tot un bàsic: la camisa.

 

La nova peça de Zara

Zara ja permet personalitzar aquesta peça que és tot un comodí estilístic, ja que pot combinar-se amb tota mena de peces, amb l'armilla tendència de la temporada, un blazer per a un 'look' més formal o bé amb 'jeans', pantalons 'joggers' i fins i tot amb faldilles estampades o d'efecte pell que estan molt de moda.

 

 

Segons 'La Vanguardia', la firma ha posat a la venda quatre models de camisa: dues llises, una en color blanc i una altra en blau cel, i dos amb estampat de ratlles en blanc i blau. Uns articles que pertanyen a la seva línia sostenible 'Join Life', és a dir, que estan confeccionats amb cotó orgànic que s'ha cultivat utilitzant fertilitzants i pesticides naturals. Cada camisa té un preu de 29,95 euros i està disponible des de la talla XS fins a la XL.

 

 

Uns dissenys senzills per aconseguir looks casuals de deu que poden convertir-se en una peça molt especial gràcies a aquest servei que ofereix Zara. El procés de personalització és molt fàcil. Un cop seleccionada la talla de la peça s'ha de clicar la pestanya 'Edita'. Tot seguit s'obrirà una finestra amb el menú d'edició.

 

 

Primer s'ha de triar la posició del text: butxaca esquerra; zona dels botons, just a sota de la butxaca o el puny. El següent pas és escriure el text, amb un màxim de quatre caràcters, de manera que es recomanen les inicials de la persona o bé un missatge clau.

 

L'últim pas és el color de la font, també en tres opcions diferents: blau, negre o bordeu. Una manera original d'aconseguir una peça única a un preu de molt baix cost.