Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´una dona sorpresa davant d´una botiga de Mercadona

Oblida't de les ulleres: la crema de Mercadona que hidrata i il·lumina la teva pell

No deixis que els signes de l'envelliment es facin visibles

Lluir una cara perfecta és l'objectiu de moltes persones. I per aconseguir-ho, la cosmètica hi té un paper molt important. Per això, hem de trobar els productes correctes i, si pot ser, que això no impliqui haver de fer un alt desemborsament econòmic.

Un altre aspecte a tenir en compte és que no totes les zones del nostre rostre són iguals i algunes necessiten una cura més específica. Per exemple, el contorn dels ulls és una de les més sensibles. Per això és necessari utilitzar productes que siguin adequats per a ella.

A més a més, el contorn d'ulls és difícil de tractar pels inconvenients que hi poden sorgir. Sí, perquè, estèticament, poques són les persones que volen tenir ulleres, inflor, bosses o arrugues. Per això mateix, cal tenir en compte els components del producte que comprem, igual que el nostre tipus de pell.

Mercadona fa temps que s'ha guanyat una gran reputació gràcies a la secció de perfumeria. Hi podem trobar diferents productes de cosmètica amb resultats provats i que, a més, tenen un preu força econòmic. La relació qualitat-preu n'és un dels forts.

Un contorn d'ulls per a tot tipus de pells

D'entre tots els articles que trobem disponibles a la secció de perfumeria de Mercadona destaca un que s'ha convertit en un dels preferits dels clients. En concret, es tracta de la crema contorn d'ulls i parpelles 'Dragon's Blood Anti Ox'. Aquesta es comercialitza sota la marca pròpia 'Deliplus'.

És una de les millors solucions que podem trobar al mercat per poder evitar que el pas del temps o el cansament es notin a la nostra mirada. A més, a un preu que difícilment trobarem al mercat per a un producte d'aquestes característiques. I és que podràs emportar-te'l per tan sols 4,50 euros en un format de 15 ml.

Muntatge d'un fons desenfocat de Mercadona i crema de contorn d'ulls i parpelles
Aquesta crema evitarà que el cansament o el pas del temps es noti a la teva mirada | Mercadona

Quan obris aquesta crema de contorn d'ulls tindràs sis mesos per fer-la servir abans que es posi malament. Això sí, et donarà temps més que de sobres a acabar-la. L'únic que pot passar és que l'extracte de 'Dragon's Blood' faci que el color pugui ser més intens amb el temps.

Aquest contorn d'ulls es pot aplicar en tot tipus de pells sense problema. De fet, per arribar a aquesta afirmació, el producte ha estat testat tant dermatològicament com oftalmològicament. Per això no has de témer, d'entrada, que es pugui donar algun tipus de reacció adversa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Retarda els signes d'envelliment

Entre els efectes que aconseguiràs amb aquest contorn d'ulls hi ha l'atenuació de les bosses de fatiga, les ulleres o la caiguda de la parpella superior. I és que ajuda a protegir la pell dels radicals lliures, és a dir, aconseguim endarrerir els signes de l'envelliment cutani.

Darrere d'aquests beneficis hi ha diferents principis actius. D'una banda, l'extracte de 'Dragon's Blood', originari de l'Amazones, té propietats antioxidants interessants. Dels efectes antifatiga se n'encarreguen els extractes d'Albizia julibrissin i Siegesbeckia orientalis.

Muntatge d´una dona mirant-se al mirall mentre es toca la cara i un rellotge de sorra
Els signes d'envelliment s'endarreriran gràcies a aquesta crema | Getty Images, Instaphotos

El seu ús és ben senzill i, perquè sigui realment efectiu, ho hauràs d'aplicar dues vegades al dia. Prèviament, caldrà que netegis el teu rostre de qualsevol tipus de brutícia o maquillatge. Després, hauràs d'agafar una petita quantitat i posar-la a la zona del voltant dels ulls fent un petit massatge i fent petits tocs amb el rovell dels dits.

Encara que t'hem dit que està testat tant dermatològicament com oftalmològicament, has de tenir algunes cures. I és que, com qualsevol cosmètic, hauràs d'evitar que el producte pugui entrar als teus ulls. En cas que aquests passi, només els hauràs d'aclarir amb abundant aigua.