Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la cara d'una dona amb un somriure i un rellotge de sorra al costat

El secret per rejovenir la pell: ideal per a dones de 55 anys

Amb aquest senzill truc podràs tenir una pell perfecta

Mantenir una pell cuidada, sana i hidratada de vegades pot ser una tasca complicada. I és que la pol·lució, l'ambient i altres factors que tenim al voltant poden fer que aquesta s'espatlli i empitjori amb el pas del temps.

Tanmateix, tampoc cal desemborsar els nostres diners en cremes i tractaments cars. De fet, hi ha un remei natural igual o més d'efectiu per deixar la nostra pell impol·luta. Només necessitarem comptar amb una planta, i gràcies a ella, la nostra pell semblarà de porcellana.

El senzill truc que pot deixar la teva pell com a nova

La vegetació que tenim al nostre voltant és un dels tresors més grans que tenim al planeta. Per tant, no hi ha res millor que recórrer-hi i aprofitar-los al màxim, sobretot si poden ser beneficiosos per a la nostra salut.

En aquesta ocasió parlarem d'una planta molt típica, coneguda i tradicional, la qual presenta una infinitat de propietats i beneficis. La veritat és que en té diversos, però un dels més destacables és el seu increïble impacte sobre la pell.

És verd, té propietats antioxidants i cicatritzants. El seu ús està cada cop més estès, especialment al món de la cosmètica. Et sona? Efectivament, estem parlant ni més ni menys que del famós àloe vera.

Muntatge d'una planta àloe vera i una altra de les propietats
L'àloe vera és una planta molt efectiva per tractar problemes de la pell | Getty Images, Pexels

Aquesta planta és, sens dubte, una de les grans suculentes que hi ha. I és que gràcies a ella és possible obtenir i elaborar els millors remeis casolans. Sense anar més lluny, a continuació et revelarem com treure-li el màxim partit per a la teva pell.

I és que si t'agradaria lluir una pell jove i saludable, no has de recórrer a res més: l'àloe vera és tot allò que necessites. És més, és possible elaborar, gràcies a les seves fulles, una màscara facial capaç d'aconseguir un efecte bòtox. Això sí, de manera molt més econòmica i sana.

Aquesta mascareta en particular pot proporcionar a la teva pell tres increïbles beneficis: hidratació, estimulació de col·lagen natural i protecció antibacteriana i antiinflamatòria. És a dir, com pots observar, es tracta d'una planta realment efectiva.

Així doncs, veurem a continuació la forma tan fàcil i senzilla d'elaborar-la. Això sí, si tens una pell sensible t'aconsellem que, abans d'aplicar-te-la sobre el rostre, ho facis sobre una altra zona del cos més petita.

Muntatge amb un saló de fons i una dona fent-se un massatge facial
Les propietats de l'àloe vera donaran salut a la teva pell | Getty Images Signature, Studioroman

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Elaboració de la màscara, pas a pas

Bé, ara que ja hem esmentat els beneficis que ens pot proporcionar aquesta increïble planta, t'ensenyarem a elaborar la mascareta facial. Per fer-ho, és tan senzill com agafar una fulla d'àloe vera i tallar les dues vores.

Un cop fet això, serà moment de retirar tota l'aloïna del tall. Aquest pas és veritablement important, ja que ell dependrà l'efectivitat de la màscara. Tot i això, per no córrer riscos, l'ideal és posar la penca de la planta a remullar en aigua durant un dia.

Per tant, cal que facis això, ja que en cas contrari no podràs retirar aquesta substància. Però compte, perquè també és important que sàpigues que l'aloïna, que presenta un color groguenc, és una substància tòxica tant per a la pell com per al consum.

Així que, tenint tot això present, has de continuar retirant tota la pell de l'àloe vera, deixant les restes extretes en aigua freda durant un període de dues hores. Transcorregut aquest temps, talla-ho a trossos petits, i guarda'ls en un recipient de vidre, al congelador.

D'aquesta manera, ja els tindràs llestos i els podràs fer servir quan vulguis. Preparar cremes i màscares amb ells pot ser, sens dubte, el millor remei natural per donar-li aquesta brillantor i vitalitat a la teva pell. Prova-ho, i comprovaràs per tu mateix la seva eficàcia.