Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El logotip de Supermercats Dia, amb el fons vermell i les lletres blanques, a l'entrada d'una de les botigues

Això no s'ho esperaven: l'últim anunci de Dia deixa tothom en xoc

El grup vol arribar a un nombre més gran de clients expandint-se

Últimament, les notícies referents a l'expansió del grup Dia no eren gaire positives. D'una banda, han venut un gran nombre de les botigues d'Espanya al grup Alcampo. A més, han fet el mateix amb les que tenien operatives a Portugal, incloent-hi fins i tot franquiciats.

Això ha suposat que la superfície de venda que tenia al nostre país ha anat minvant i això es va notant en les dades que surten. Però la decisió del grup està molt lluny de voler arribar al final. Ho demostra la notícia que acaben de publicar en referència a ells.

A la Comunitat de Madrid es continua mantenint fort. Allí va ser on va començar el seu camí l'any 1979 i a dia d'avui vol continuar apostant per aquest lloc. Tot amb l'objectiu de continuar oferint llocs de treball, tant a les botigues com als centres de distribució.

Actualment, el grup Dia compta amb més de 300 establiments a la Comunitat de Madrid, la major part concentrats a la capital. Però, ara acaben d'anunciar l'obertura de set noves botigues que van més enllà de Madrid capital.

Primer pla del logo de la botiga Dia
Supermercats Dia anuncia l'obertura de set botigues noves | Europa Press

Les noves obertures de Dia a Madrid

El grup Dia vol arribar al màxim nombre de clients possibles, i per això cal que s'expandeixi. Recentment, ha sumat a la seva família un nou establiment franquiciat a San Sebastián de los Reyes. En aquest municipi ja comptava amb quatre operatius més prèviament.

Aquest mes de setembre és un de molta feina per a Dia, ja que és quan està previst que s'inauguri un dels sis establiments restants previstos. Tots ells estaran ubicats a la capital, reforçant el servei que havien donat fins ara als seus habitants.

Al districte de Chamberí tindrà lloc la següent incorporació. Aquesta serà el pròxim 27 de setembre al carrer Blasco de Garay. Ara bé, caldrà esperar fins al novembre perquè, en aquest mateix districte, al carrer Fernando el Católico, s'arribi als 19 establiments de la cadena.

Dos seran els Dia que començaran a operar al districte de Vallecas, també com a franquícies. El primer, obrirà al novembre al carrer Conde Rodríguez San Pedro. Per al segon caldrà esperar el desembre i estarà situat al carrer Alcalá de Guadaira.

Per acabar amb els districtes, Carabanchel també està inclòs a la llista. Allà se sumaran un total de 25 establiments. La nova incorporació s'ubicarà al carrer José Cabrera per continuar abastint aquesta zona de la capital madrilenya.

Entrada d´un supermercat Dia vista des de l´exterior, amb dos logos amb el fons vermell i les lletres blanques
Un dels set nous establiments Dia obrirà aquest mateix mes de setembre | Europa Press

Dia s'expandeix pel centre de la capital

Menció a part mereix el nou establiment que el grup Dia té pensat obrir al centre de Madrid. La seva ubicació serà ni més ni menys que la Plaza Mayor. Concretament, estarà situat en un edifici històric que es troba al carrer Imperial.

A més, atesa la ubicació, tindrà un horari molt més ampli comparat amb el de la resta de les noves obertures. En aquest cas, es podrà acudir a fer la compra qualsevol dia de la setmana en horari ininterromput des de les 8:30 fins a les 23:00 hores.

El que sí que serà comú a totes les noves botigues del grup Dia són els descomptes amb què volen premiar els clients. D'una banda, gaudiran d'una rebaixa del 25% sobre el preu de venda en algunes seccions com  fruiteria, forn de pa i verdura durant els primers tres mesos d'obertura.

D'altra banda, els membres del Club Dia també podran aprofitar les noves incorporacions. Concretament, ho podran fer durant el primer mes d'obertura. En aquest període, el 5% de totes les compres que realitzin a l'establiment s'acumularan a la targeta.