Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el saló d'una casa de fons i una dona pessigant-se el braç

Els 6 aliments que eliminen la flacciditat en dones de més de 35 anys

Són aliments saludables i d'origen natural

Lluir un ventre pla pot ser l'anhel de moltes persones i, més concretament, quan s'arriba a certa edat. La flacciditat és, juntament amb les estries i la cel·lulitis, un dels majors problemes de degeneració sobre la pell.

Ara bé, tot i que hi ha múltiples causes que poden donar lloc a la seva aparició, has de saber que no tot està perdut. En aquest sentit, si el teu objectiu de desfer-te'n d'una vegada per totes, ets al lloc correcte.

Els millors aliments per desfer-te de la flacciditat: són efectius

A hores d'ara només cal recórrer a la medicina per posar solució a aquells problemes estètics que ens tenen tan acomplexats. L'eliminació de la flacciditat, juntament amb altres tractaments corporals, sol ser de les pràctiques més demanades.

Tal com reflecteixen les dades ofertes per la Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME), més del 36% de la població acaba per recórrer a la medicina estètica. De fet, dins d'aquesta xifra, el 40% ho sol fer una vegada complerts els 26 anys.

I és que les causes o les raons per fer-ho poden ser diverses: des de correccions, fins a l'eliminació de complexos o la recerca d'una autoestima més gran. Això sí, el que sembla que és tendència és que les dones solen ser més susceptibles a aquests tractaments que els homes.

Pel que sembla, les xifres situen que cinc de cada deu dones se sotmeten a la realització de tractaments estètics. Mentrestant, en el cas dels homes, aquesta xifra baixa a dos de cada deu. No obstant això, independentment, el que és clar és que és una pràctica que cada cop està més a l'alça.

Muntatge amb diverses fruites de fons i un cercle amb una persona agafant-se la panxa amb les mans
Desfer-te de la flacciditat pot ser més fàcil incloent certs aliments a la teva dieta | Pexels

Ara bé, no és cap misteri que la pell canvia amb el pas del temps, i per això és normal que acabi envellint. Tot i això, també hauries de saber que no tot es tracta de passar per xapa i pintura, i que l'alimentació en aquests casos, juga un paper important.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Així doncs, si el teu objectiu és desfer-te de la flacciditat sense necessitat de passar per quiròfan, nosaltres et podem proposar una alternativa. Per això, només cal incorporar aquests 6 aliments a la teva dieta. Si els consumeixes de manera habitual, a poc a poc començaràs a notar canvis.

1. Alvocat

Comencem la llista presentant un aliment molt saludable i versàtil com és l'alvocat. De fet, diversos estudis han pogut constatar la seva eficàcia a l'hora de contribuir a fermesa de la pell. Per tant, incorporar-lo a la teva dieta és un pas fonamental.

2. Ou

L'ou és un dels millors aliments que podem consumir per obtenir un nivell adequat de proteïnes. I és que, per si no ho sabies, les proteïnes són indispensables per alimentar els músculs. Això, per tant, farà que la flacciditat es redueixi de manera considerable.

Muntatge amb una persona agafant-se el braç amb la mà i un cercle amb un ou cru
L'ou ajuda a mantenir uns músculs forts i a reduir la flacciditat | Getty Images Signature

3. Cítrics

Tots els cítrics són, per norma general, la millor font a què podem recórrer per obtenir vitamina C. I és que aquesta vitamina és, sens dubte, fonamental per a diverses funcions del nostre organisme. Entre totes elles hi ha, és clar, la de creixement i reparació dels teixits (entre ells la pell).

4. Fruita i verdura

Consumir fruites i verdures pot ser la millor opció si volem cuidar la nostra pell i desfer-nos de la flacciditat. En aquest cas, t'aconsellem que optis per aquelles que siguin de temporada, ja que t'ajudaran a contrarestar l'envelliment cel·lular.

5. Aigua

Pot semblar una cosa òbvia, i potser t'ho han repetit fins a l'avorriment, però consumir aigua de manera diària és molt important. Perquè la nostra pell llueixi sana i llisa, cal que ens mantinguem hidratats, i quina millor manera que fer-ho a través de l'aigua o d'aliments que la continguin.

6. Peix blau

El peix, de manera general, és un aliment molt sa i necessari per al nostre organisme. Ara bé, pel que fa al peix blau, cal saber que la seva aportació en greixos saludables és encara molt millor per mantenir una bona estructura de la pell.