Foto d'una dona mirant un producte d'un supermercat.

L'OCU anuncia quin és el millor iogurt de marca blanca del mercat: és sorprenent

Podràs trobar aquest iogurt en una cadena de supermercats molt coneguda

És cert que cadascú té els seus productes preferits i que és una decisió personal. No obstant això, la majoria dels productes es poden valorar objectivament, permetent així descobrir quin és el millor entre els que s'ofereixen als supermercats.

I en aquesta ocasió, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha estat l'encarregada d'elaborar un rànquing amb els millors iogurts de marca blanca. Per això, podem compartir amb vosaltres a quin supermercat pots trobar els millors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

L'OCU confirma quin és el millor iogurt de marca blanca

Si tu també ets dels que no es pot resistir al deliciós sabor dels iogurts, estàs de sort. Després de l'anàlisi efectuada per l'OCU, ja és de caràcter públic quin supermercat ven el millor iogurt de marca blanca.

Per decidir-se per l'un o l'altre, l'organització ha tingut en compte diversos factors, com és habitual en aquest tipus d'estudis. Normalment, es tenen en compte característiques com el sabor, la qualitat, la quantitat o el preu, entre d'altres. I, normalment, aquests productes són sotmesos a tasts per part d'especialistes.

Foto d'un pack de quatre iogurts de sabor maduixa de l'Eroski.
Aquests iogurts han arrasat al rànquing. | CatalunyaDiari

En aquest cas, l'or se l'ha endut el iogurt desnatat amb maduixes que és possible comprar a Eroski. Consisteix en un pack de 4 iogurts de 125 grams que, actualment, es poden adquirir per un total d'1,15€ a qualsevol botiga de la cadena de supermercats. Fins i tot des del seu portal online per fer comandes!

Entre alguns dels seus ingredients trobem: llet desnatada, preparat de maduixa i ferments làctics, entre d'altres. Com hem assenyalat, es consideren de marca blanca perquè pertanyen a la marca d'Eroski. I ha triomfat tant que ha obtingut la millor nota del rànquing, on ha aconseguit un excel·lent.

Què en pensen els clients d'aquests deliciosos iogurts d'Eroski?

Visitant la pàgina d'Eroski es poden trobar les valoracions dels clients sobre els productes que han adquirit. I gràcies a les valoracions que han deixat sobre aquests iogurts desnatats, no és estrany que s'hagi alçat amb un primer lloc.

En primer lloc, cal destacar que, de 5 estrelles, compta amb 4,9. Així mateix, la majoria de valoracions no només avalen que tenen un sabor molt deliciós, sinó que val la pena repetir en la seva compra.

Pel que fa a les valoracions amb comentaris, llegim: «És l'únic desnatat amb maduixes que he trobat al mercat i està molt bo, serà difícil millorar-lo» o «Aquests iogurts estan genial, no semblen desnatats. Els recomano a tothom».

El iogurt de Lidl s'ha hagut de conformar amb un segon lloc

Com sol passar en aquests casos, també ens poden sorgir dubtes sobre quin supermercat trepitja els talons al vencedor. I, en aquest cas, aquest és el iogurt Milbona 'Línea' de Lidl. Disponible a totes les botigues, és un pack de 8 iogurts de 125 grams.

Foto d'un pack de iogurts Línea de la marca Milbona a Lidl.
Els iogurts de Lidl han hagut de conformar-se amb una segona posició. | CatalunyaDiari

Com que disposa de diversos sabors, a cada pack trobaràs iogurts parells amb gust de pinya, maduixa i fruita del bosc. D'aquesta manera, no només no podràs avorrir-te del mateix sabor, sinó que podràs gaudir de tots per només 1,25 €.