Oli de coco de Mercadona.

Oli de coco de Mercadona: els 5 grans beneficis

L'oli de coco del Mercadona té molts beneficis per a la nostra salut i bellesa: et descrivim una per una totes les seves utilitats

Un dels productes estrella i més buscats és  l’oli de coco dels supermercats Mercadona. Es tracta d’un producte polivalent de múltiples usos que serveix tant per ser utilitzat com a cosmètic pel cabell o la pell, com a la cuina, per donar-li un toc diferent en els menjars. Concretament,  l'oli de coco de Mercadona és el més recomanat per preu  en comparació al que ofereixen altres supermercats com El Corte Inglés o Carrefour.

Econòmic i 100% natural

L’oli de coco del Mercadona val 4,50 euros, un dels olis de coco més econòmics del mercat, i no només això, sinó que és 100% natural verge extra, que el fa un oli d’una qualitat incomparable a l’altura de qualsevol oli que puguem trobar en botigues gurmet o especialitzades.

L’oli de coco és un oli vegetal producte de l’extracció de la fruita del coco, que conté un 90% d’àcids grassos saturats, molt beneficiosos per a la nostra salut. Els àcids grassos saturats de l’oli de coco són triglicèrids de mitja cadena que ajuden a cremar grassa corporal i a reduir el colesterol. Amb ell podem amanir les nostres amanides, endolcir postres, o donar un toc exòtic als rostits. 

  • Notícia relacionada:  Mercadona i Lidl venen cinc productes exclusius per menys de 4 euros

Beneficis de l’oli de coco de Mercadona

Molts nutricionistes, ‘celebrities’ i experts en bellesa ja el recomanen, sobretot per a tractaments de bellesa, i contra la sequedat i caiguda del cabell. A continuació detallem alguns dels principals beneficis de l’oli de coco:

1. Per aprimar-se

Aplicant l’oli de coco en els nostres menjars, podem millorar la nostra salut. Els àcids grassos de l’oli de coco faciliten el procés de cetosis  que és el que crema les grasses del nostre cos; per tant, gràcies a l’oli de coco podem aprimar més fàcilment.

2. Saludable pel cor

L’oli de coco és un bon aliat contra la pressió elevada, així com per  fer front a nivells elevats de colesterol o altres problemes cardiovasculars, gràcies al 50% de contingut que té en àcid làuric. 

3. Excel·lent hidratant pel cabell

Amb l’oli de coco Mercadona obtindràs un cabell suau, hidratat i brillant. És un condicionador i hidratant potentíssim amb el qual s’aconsegueix mantenir la hidratació i evitar la caiguda del cabell. La millor manera d’aplicar-lo és posar-te’l en el cabell i deixar-lo actuar durant una hora o inclòs tota una nit, tal com fan algunes ‘celebrities’. El resultat:  un cabell renovat i amb les puntes tancades.

4. Pell cuidada

Les propietats antioxidants de l’oli de coco també són  utilitzades per hidratar i reparar la pell, ja que li aporta lluminositat i suavitat. A més a més, gràcies a les seves propietats antiinflamatòries i antibacterianes podràs combatre l’aparició d’acne.

5. Un desmaquillant natural

Pots utilitzar l’oli de coco com a desmaquillant diari natural. Aplica’l en el teu rostre, escampa’l amb el cotó fluix o amb els teus dits, i retira la brutícia amb un paper. No solament aconseguiràs retirar el maquillatge sinó que nodriràs la teva cara.

  • Notícia relacionada: Els supermercats que menys plàstic fan servir: Eroski, Aldi i Mercadona