Zara triomfa amb una brusa d'encaix que pots combinar amb qualsevol peça

Les ‘influencers’ l'han viralitzat i ara tothom vol tenir la seva
La 'influencer' Maria Pombo amb la brusa d'encaix viral de Zara | Instagram
 

 

Després de tancar la temporada de rebaixes, Zara ha presentat la seva nova col·lecció amb una peça estrella: una brusa blanca d’encaix. A més, la firma ‘low-cost’ ha proposat altres dissenys per a l’armari femení de cara als pròxims mesos que segueixen diferents estils com el ‘sexy disco’, el ‘grunge’ o l’estampat floral.

 

L’èxit d’aquesta brusa es deu al fet que moltes ‘influencers’ han mostrat a les seves xarxes socials diferents ‘looks’ on aquesta peça de Zara és la principal protagonista. Ja sigui amb uns texans seguint un estil més casual o amb uns pantalons negres per donar-li un toc més elegant. En els dos casos, les ‘influencers’ solen apostar per portar la brusa per dins dels pantalons i lluir un cinturó vistós.

 

 

Una altra idea és combinar aquesta peça amb una faldilla i unes sandàlies per assistir a esdeveniments més formals. De fet, es preveu que aquest ‘look’ sigui una de les apostes principals de cara les celebracions de 2019 com bodes, comunions o batejos per aconseguir convertir-se en la convidada perfecta. La popularitat que ha aconseguit la brusa ha fet que ja es compari amb altres peces de roba virals com la famosa jaqueta groga o els pantalons amb cinturó de color rosa.

 

 

El seu preu ronda els 26 euros

 

La brusa d'encaix de Zara | Zara

 

El que està clar és que la brusa guanya cada cop més adeptes entre les ‘influencers’ i les seves seguidores. Prova d’això és la seva presència cada cop més habitual a Instagram i que ja s’han esgotat totes les existències a la pàgina web de la firma ‘low-cost’. Un detall que cal remarcar és que la peça es pot comprar per un preu assequible que ronda els 26 euros amb la intenció d’apropar la moda a totes les butxaques.

 

La seva característica principal és el seu estil romàntic que s’inspira en el vestit de núvia que va dissenyar Maria Grazia Chiuri per a la popular ‘influencer’ Chiara Ferragni. D’altra banda, la brusa aposta per la màniga llarga, l’encaix i per un color blanc molt pur i brillant.