Vista panoràmica d'una botiga Mango

La peça que no pot faltar al teu armari aquesta tardor: arrasa entre les 'influencers'

La 'influencer' ha conquistat als seus seguidors amb una nova peça 'low-cost' cridanera i original

Novembre és un mes de canvis, i no només per les diferents limitacions establertes aquestes últimes setmanes arran de la segona onada de casos de la Covid-19, sinó també per la progressiva variació de les temperatures.

 

Les temperatures han començat a baixar de mica en mica i la roba d'estiu gairebé ja no es veu al carrer. Ara bé, encara es pot optar per lluir camises, jaquetes texanes o la nova tendència d'aquesta temporada: els càrdigans.

 

 

Aquestes peces són un dels milers de salvavides als quals podem recórrer durant la tardor, en què quan hi ha sol la temperatura és agradable, però quan cau la nit refresca. Els càrdigans han conquistat el món de l'alta costura, el de la moda 'low-cost' i, sobretot, el de les 'influencers'. Són moltes les 'influencers' que creen 'looks' amb càrdigans, com és el cas de Rocío Osorno o María Pombo.

 

El 'look' de María Pombo

Recentment, la 'insider' ha apostat per un dels càrdigans 'low-cost' més bonics de Mango. El càrdigan de Mango té un aire retro amb un disseny ratllat horitzontal i multicolor molt cridaner. Els tons blau marí, préssec, gris i taronja creen un dibuix molt original, que dona un punt especial i divertit a tots els 'looks'. 

 

 

Així mateix, la peça també té un escot de pic i una filera frontal de botons bicolor d'aspecte 'vintage'. És perfecta per combinar amb uns texans. Aquesta jaqueta de punt, que ha posat a la venda la marca 'low-cost', és gruixuda, de manera que és ideal per lluir com a capa exterior aquestes setmanes prèvies a l'arribada del fred. Així és com l'ha portat la 'influencer' madrilenya, que amb aquest tipus de peces rectes i 'oversize' ha dissimulat encara molt bé la panxeta d'embarassada. 

 

Càrdigan de Mango
Aquest és el càrdigan 'low-cost' que promet arrasar aquesta temporada de tardor-hivern | Mango

 

Aquesta peça és meravellosa, molt rversàtil i útil per crear tota mena de vestits i lluir com una autèntica model de passarel·la. No obstant això, aquest càrdigan XL multicolor de Mango s'ha esgotat en la talla XS-S i la M-L només està disponible a la pàgina web. Així doncs, si t'ha agradat aquesta peça, encara pots apuntar-te a la llista d'espera perquè des de la botiga t'avisin quan torni a estar a la venda. El càrdigan val 49,99 euros.

 

L'èxit dels càrdigans

El càrdigan té el seu origen en la guerra i es va convertir en una peça molt coneguda donada la recurrent aposta de James Thomas Brudenell, el setè comte dels càrdigans (més famós pel càrdigan que per les seves batalles).

 

No obstant això, aquesta peça es va popularitzar gràcies a la irrupció del cinema i concretament a l'èxit de la pel·lícula 'Rebecca' de 1940, dirigida pel director de cinema britànic Alfred Hitchcock i protagonitzada per Joan Fontaine.

 

 

 

En diversos fotogrames de la pel·lícula, la jove actriu, de llavors 23 anys, va lluir aquesta jaqueta, que va enamorar la moda d'alta costura i l''street style'. Des de llavors, el càrdigan es fa present en els milions d'armaris de models, 'influencers' i amants de la moda.