ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Les 4 peces de roba de Lidl que costen menys de 12 euros i són ideals

Si necessites renovar el teu armari sense gastar-te una milionada, la cadena de supermercats alemanya t'ho posa molt fàcil

Exterior d'un supermercat de Lidl
Lidl llança una col·lecció de moda molt 'top' | Lidl

Lidl ha llançat una nova col·lecció de roba 'Esmara', que és ideal per a l'època de tardor i hivern. La cadena alemanya destaca per tenir tota mena d'articles a la secció 'Basar' i, entre ells, tenim les col·leccions de moda 'Esmara', que causen furor i aconsegueix arrasar en vendes.

Aquest cop, Lidl ha llançat una col·lecció de tardor que ho té tot per triomfar gràcies als seus models i els seus preus d'allò més assequibles. Per facilitar-te la recerca, hem seleccionat les 4 peces que més ens han agradat: són ideals per a la tardor, 'trendy' i, a més, estan a preus molt econòmics. Vols saber de quines es tracta?

La peça imprescindible: el jersei de punt

Una de les nostres peces preferides a la tardor i l'hivern és, sens dubte, el jersei. Encara que ens encanti l'estiu, sentir-nos acompanyades per un jersei suau i calentet és una cosa que ens apassiona. Per això, cada vegada que veiem algun que ens crida l'atenció, no dubtem a seleccionar-perquè li pugueu donar una ullada.

Aquest cop, Lidl ha llançat un jersei de punt «molt suau i agradable de portar» que, a més, està fet amb viscosa sostenible i respectuosa amb els recursos naturals. Aquest jersei té dos models: de ratlles (en color groc, gris, blanc i mirat) i un altre totalment negre. Cada un d'aquests models es pot combinar a la perfecció amb 'looks' i peces bàsiques com els 'jeans'. Aquest jersei té un preu de 9,99 euros i el pots trobar a Lidl, tant a botigues físiques com en línia.

Les bruses més originals

Si el que t'agrada són els 'looks' bàsics, però que tinguin un toc formal i original, aquestes bruses són el que necessites. Es tracta d'un model que compta amb un volant a baix que s'ajusta al nostre cos gràcies a l'elasticitat. Està disponible en 3 models diferents, perquè hi hagi opcions per a tots els gustos: amb un estampat floral, amb un estampat de ratlles morades i grogues, i un altre model totalment blanc.

Aquestes bruses són perfectes per a combinar amb 'jeans' i faldilles bàsiques, i per anar a qualsevol pla, sigui formal o informal. Tenen un preu de 8,99 euros i les pots trobar tant a les botigues físiques de Lidl com en línia.

El model 'boho' definitiu

Si el que t'apassiona són els càrdigans, Lidl també té un forat per a tu. Entre altres models, vam trobar un cardigan llarg amb un disseny obert de tall informal. Com té elasticitat, s'ajusta al nostre cos a la perfecció, cosa que fa que els nostres 'looks' es vegin formals però elegants. Lidl té 2 models diferents d'aquest cardigan: gris amb ratlles grogues i gris amb estampat floral groc i morat.

Aquesta peça és perfecta per combinar amb 'looks' bàsics de 'jeans' i samarretes llises, i tenen un preu de 9,99 euros en Lidl, tant a botigues físiques com en línia.

La peça més 'trend'

D'altra banda, si el teu article preferit són els vestits, Lidl també t'ho posa fàcil. Disposa d'un model de dona amb mànigues doblades, un cordó a la cintura i coll tornat. Aquest vestit és ideal pels mesos de tardor i d'hivern, ja que és tipus 'midi' quedarà a la perfecció amb botins o botes de color marró o negre.

Està disponible en 2 models: de ratlles blanques i grogues i de quadres de colors grocs, negres i morats. Té un preu de 9,99 euros i està disponible tant a les botigues físiques de Lidl com a la seva pàgina web. A què estàs esperant per aconseguir-ho?

Fotografia de la peça de Lidl, octubre de 2020
Cada model té un toc diferent, i els 2 comparteixen un estil rústic però 'trend' | Lidl


Comentaris

envia el comentari