Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cartell Mercadona

El perfum de Mercadona que enamora: fa molt bona olor i és durador

Amb tocs frescos, és perfecte per fer-lo servir en aquesta època de l'any

La secció de Perfumeria de Mercadona acaba d'estrenar una novetat que ràpidament s'ha convertit en èxit de vendes. No en va, com ja t'hem dit moltes vegades, és una de les zones de les seves botigues que més èxits li reporta. Molts dels seus productes s'han fet virals fins al punt de no ser fàcil trobar-los.

Moltes vegades t'hem parlat de diferents articles d'aquesta secció, des de cremes fins a desodorants. Ara farem una parada a la part de les fragàncies per conèixer la novetat que ja està a la venda a la xarxa de botigues que té Mercadona distribuïdes pel país.

Flor de Mayo és la marca que hi ha darrere del nou perfum. Amb el pas dels anys, s'ha convertit en sinònim d'èxit pel que fa a la cosmètica i les fragàncies. Té un ampli catàleg a la venda i, sempre que incorpora alguna novetat, aquesta arrasa ràpidament entre la clientela.

Una aroma fresca i jove per a dones

Abans de res, cal matisar que la novetat de la marca Flor de Mayo que ja es pot adquirir a Mercadona és per a dones. Aquestes són les principals destinatàries de les seves fragàncies, però això no implica que des de la cadena deixin els homes descuidats. Simplement, hauran d'esperar el seu torn.

Imatge de l'entrada d'un Mercadona.
El nou perfum de Mercadona promet ser tot un èxit de vendes. | Mercadona

El nou perfum s'ha estrenat en aquests moments perquè està indicat principalment per aquesta temporada. La seva aroma fresca combina perfectament amb aquest clima assolellat i de calor. Serà el complement perfecte per a qualsevol 'look', tant pel dia a dia com per ocasions especials. El seu nom és Wild & Sweet.

Des que s'ha posat a la venda, ha estat tot un èxit entre unes clientes que no esperaven aquesta incorporació a la família de les fragàncies. La seva olor també n'ha estat la gran causant. Ja t'hem dit que és fresca, però se'n pot anar més enllà. Combina notes florals i fruiters per aconseguir una olor molt dolça i atractiva. Entre els tocs que ens trobem en olorar-lo, podem percebre préssec, mandarina, coco, flors blanques al costat d'un fons afustat de vainilla, molsa i sàndal.

Un altre aspecte que cal tenir en compte, i per això les clientes s'hi estan decantant, és la seva durabilitat. Si ja la fragància és agradable, el fet que ens duri durant hores a la pell fa que sigui una opció a què recorrem quan vulguem una aposta segura.

Perfum Wild and Sweet de Mercadona
El perfum ja es troba als prestatges de Mercadona. | Catalunya Diari

El seu preu és econòmic i ve en format petit

Les fragàncies en formats petits són una alternativa que fa que siguin molt més fàcils de transportar. El perfum de Flor de Mayo que acaba de començar a vendre's es comercialitza en una petita ampolla de 25 ml amb esprai. D'aquesta manera, el podràs portar sempre amb tu a la bossa per utilitzar-lo quan vulguis.

Pot semblar que és una quantitat petita, però res més lluny de la realitat. Com t'hem comentat, té una gran durabilitat a la pell, per la qual cosa no haurem de renovar-ho amb tanta freqüència. A més, amb poques polvoritzacions serà suficient per notar-ne l'olor.

Quant al seu preu, aquest perfum petit Wild & Sweet de Flor de Mayo té un preu 1,70 €. A les seguidores fidels d'aquesta marca no els sorprendrà l'import, ja que acostuma a vendre un producte d'alta qualitat a un preu molt econòmic. D'aquesta manera fa més assequibles aquest tipus d'articles a la majoria de dones. No cal gastar-te una gran quantitat de diners per poder fer olor a luxe. Flor de Mayo ho ha demostrat en multitud d'ocasions i aquesta és només una més.