Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El perfum per a home que està de moda

El perfum de menys de 8 € de Mercadona que fa olor com un Giorgio Armani de 160 €

El supermercat és conegut per les seves assequibles fragàncies. Descobreix la que està de moda entre els homes

Hi ha perfums que sovint associem amb les fragàncies irresistibles d'etiquetes que tenen preus exorbitants. Però si ens perdem entre els passadissos de Mercadona, la sorpresa arriba amb un perfum que rivalitza un clàssic de Giorgio Armani.

Aquest, conegut com a Capítol Marí en la seva versió per a homes, es troba a la venda per tan sols 7,50 euros. La fragància evoca l'essència d'un clàssic de Giorgio Armani, valorat en 160 euros. Motiu suficient per captar l'atenció, oi?

Ho he regalat per Nadal i ha estat un èxit

El Capítol Marí ha demostrat ser un regal nadalenc extraordinari, i la meva pròpia experiència en regalar-lo en aquestes festes confirma el seu èxit. Més enllà del preu assequible, l'aroma distintiva i captivadora del Capítol Marí l'eleva a una categoria superior.

El que fa que aquest perfum de Mercadona sigui particularment especial és la seva sorprenent similitud amb el conegut Acqua di Giò de Giorgio Armani. L'aroma de bergamota i llimona s'entrellacen harmoniosament amb tocs marins, recreant la màgia de la fragància de luxe a un cost significativament inferior.

Fa olor com si portessis Giorgio Armani però per menys de 8 euros
Fa olor com si portessis Giorgio Armani però per menys de 8 euros | Mercadona

Qualitat a bon preu

El poder de Mercadona per crear similituds entre perfums d'alta gamma i les creacions assequibles pròpies destaca la seva posició influent en el mercat. La cadena valenciana no sols ofereix productes a preus competitius, sinó que també demostra que la qualitat no sempre està directament vinculada al preu.

La cadena ha aconseguit fusionar accessibilitat i excel·lència en el món de les fragàncies. És per això que el Capítol Marí de Mercadona s'erigeix en exemple excepcional. Per tant, per a aquells que busqueu un regal econòmic i impactant, aquest perfum demostra que el luxe no sempre ha de ser millor.