Imatge de la secció de fruiteria d'un supermercat

El petit supermercat que creix dia rere dia a Catalunya: ja tenen més de 100 botigues

Actualment, disposa d'una plantilla de més de 800 treballadors

Des de principis d'any hi ha una cadena de supermercats a Catalunya que no para de créixer. El mes de gener va tancar amb l'obertura de dues noves botigues a terres catalanes. I tot i que, el nombre de nous llocs de treball no són molts, el creixement durant aquest any manté una tendència a l'alça i continua augmentant. 

La cadena en qüestió no és una altra que Coviran. Actualment, ja compta amb més de cent cinquanta supermercats a Catalunya i la previsió és que continuï aquest augment de forma progressiva durant tot el 2023. 

Dues noves obertures en el mes de gener

La cadena Coviran ha obert dues noves tendes a Catalunya durant el mes de gener de 2023. La primera va ser al C/Santiago Rossinyol núm. 23 de Vila-seca, a la comarca del Tarragonès. El local compta amb una sala de vendes de 145 metres quadrats i disposa de servei de carnisseria, xarcuteria, fleca i fruiteria en lliure servei. 

Per una altra banda, l'altra incorporació es va realitzar el passat divendres, vint-i-set de gener, en el carrer de la Séquia núm. 19 de Tarragona. Aquest centre disposa de cent deu metres quadrats i tots els serveis de carn, fruita i verdura. 

Un creixement sòlid i constant

A finals de 2022 l'empresa alimentària ja comptava amb més de cent socis i un total de cent quaranta-tres supermercats a Catalunya. Totes aquestes botigues sumaven més de vint-i-set mil metres quadrats de superfície de sales de vendes i una plantilla que no arribava als vuit-cents cinquanta treballadors. 

La Cooperativa compta, amb dues plataformes logístiques ubicades en Barberà del Vallès i Sabadell. Ambdues sumen nou mil metres quadrats per donar resposta a tots els seus clients en la venda de productes frescos i locals. 

Els supermercats Covirán són un model de negoci de proximitat que s'ha demostrat especialment sòlid en l'actualitat. En aquest sentit, la Cooperativa ofereix als petits detallistes independents una solució integral que garanteix la rendibilitat dels seus supermercats, apostant per la qualitat, la sostenibilitat i la innovació constant i permanent.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp