Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mercadona

El plat de menjar que Mercadona ven per només 80 cèntims: Et treu d'un contratemps

Amb aquest plat no hauràs de perdre temps a la cuina

Quan es tracta de cuinar, no tothom disposa del mateix temps o ganes. Per això, alguns consumidors decideixen buscar alternatives als supermercats, que s'adaptin a la seva disponibilitat horària o maneig a la cuina.

Tot i això, molts no saben que Mercadona disposa d'una opció molt interessant. No només pel seu impressionant sabor, sinó perquè requereix una escassa preparació i té un preu molt econòmic. Parlem dels Fideus orientals amb gust de vedella rostida, de la marca Hacendado.

A Mercadona trobaràs uns fideus per llepar-te els dits

Si tu també ets dels que es vol estalviar temps a la cuina, entre els passadissos de Mercadona trobaràs la teva solució. La cadena valenciana ha posat a la venda uns saborosos fideus estil asiàtic amb gust de vedella rostida.

El 85% del contingut són fideus instantanis, mentre que el percentatge restant pertany al brou, que li dona gust. A la mateixa etiqueta, també podràs comprovar que hi ha una advertència que alerta de la possibilitat de trobar traces de crustacis, productes lactis, api i mostassa.

Muntathe amb una foto dels fideus de carn de Mercadona
El seu gust no deixa ningú indiferent | Catalunya Diari

Cada paquet conté 65 grams i costa tan sols 0,80 cèntims. Per això, es configura com un dels plats més barats de la cadena. I és que, si t'hi pares a pensar, invertir en aquest tipus de producte suposa un important estalvi per a la cistella de la compra.

La seva preparació és molt senzilla, ja que només hauràs d'abocar els fideus i les espècies en un bol per després, afegir 250 ml d'aigua bullint i esperar uns 4 minuts, el temps necessari per tenir-los llestos. Això sí, recorda que cal remoure el contingut del bol abans de servir. D'aquesta manera, ja estaran preparats perquè en gaudis.

També pots trobar aquests fideus amb altres gustos

En cas que el gust de vedella rostida no et convenci, des de Mercadona ofereixen altres alternatives. És el cas, per exemple, dels Fideus orientals Yakisoba amb gust de soja, també de la marca Hacendado. Cada paquet conté 90 grams i el seu preu no arriba a l'euro, ja que només costen 90 cèntims.

Per preparar-los, bull 220 ml d'aigua en una paella petita. Quan l'aigua estigui prou calenta, només cal afegir els fideus i el contingut del sobre de verdures a la paella per deixar-los coure. Un cop hagin transcorregut 2-3 minuts i la major part de l'aigua s'hagi evaporat, hauràs d'incorporar-hi la salsa i ja estaran llestos per menjar.

D'altra banda, també disposes dels Fideus orientals amb gust de pollastre que venen en un got i comparteixen marca amb els anteriors. Pots adquirir cadascun d'aquests gots de 65 grams per 0,95 euros.

En aquest cas, has d'obrir la tapa fins a la meitat i afegir aigua bullint (uns 250 ml), fins a la marca senyalitzada al mateix envàs. Tot seguit, hauràs de tornar a tancar la tapa i esperar uns 4 minuts. Perquè estiguin llestos totalment, només hauràs de remoure'n el contingut.