Persona amb dolor abdominal

Deixaràs de sentir-te ple: la saludable beguda que acaba amb inflor

Amb aquesta beguda podràs acomiadar-te de la inflamació abdominal

Segur que a tots ens haurà passat en algun moment de les nostres vides. D'entre tots els malestars existents, per descomptat no hi ha res més incòmode que batallar contra la inflor abdominal.

Sentir el ventre inflat i molest és un dels pitjors malsons que podríem viure. Però no et preocupis, perquè no està tot perdut: hi ha una beguda que, pel que sembla... És molt efectiva per combatre'l!

Acomiada't de la inflamació abdominal amb aquesta beguda: ho recomana Harvard

La inflamació abdominal pot ser deguda a múltiples causes. Ja sigui per motius hormonals, intoleràncies alimentàries o un excés de greix, qualsevol pot desembocar en la situació de fer-nos passar una mala estona.

No obstant això, hi ha determinats trucs que ens poden ajudar a combatre-la, i un d'ells ens el presenten els científics de Harvard. Pel que sembla, han descobert un batut que té pinta de ser molt prometedor per alleujar els símptomes en aquests casos.
 

De fet, si ho complementem amb una alimentació sana i equilibrada, els resultats encara seran molt millors. Si tu també has patit inflor abdominal i vols posar fi a aquesta tortura... Continua llegint!

El batut verd que has d'incorporar a la dieta

Tal com apunten els resultats de l'estudi elaborat per investigadors de la Universitat de Harvard, hi ha una manera molt eficaç de combatre la inflamació abdominal: incloure batuts verds a la nostra dieta.

Aquest hàbit, pel que sembla, pot ser una de les maneres més eficaces de combatre les molèsties pròpies d'aquesta afecció. A més, la quantitat de nutrients que pot aportar al nostre organisme és una cosa veritablement positiva per a la salut.

Tot i que moltes persones relacionen els batuts verds amb la pèrdua de pes, la veritat és que lluny de la realitat, el seu consum s'estén molt més enllà d'aquest propòsit. De fet, és un hàbit que hauríem d'incorporar tots a la nostra alimentació.

Imatge d'un noi prentent-se un got de batut verd
Els batuts verds són opcions delicioses i nutritives. | Getty Images

S'ha demostrat que consumir batuts verds (és a dir, vegetals) ens pot ajudar a regular la pressió arterial i la glucosa del nostre cos. Així mateix, el consum també està indicat per disminuir els nivells de colesterol dolent.

Però si anem més enllà, veurem que la recomanació pel que fa a la inflamació abdominal està més que justificada pel contingut en polifenols. Els polifenols són bàsicament uns compostos d'origen vegetal que contenen altes propietats antioxidants.

La majoria els podem trobar en moltes fruites i verdures, i de fet, el batut verd de què parlarem a continuació està ple de tots aquests vegetals. Vegem a continuació els ingredients que necessitaràs per fer-ho.

El primer de tots serà incloure verdures de temporada, i després afegir-hi algues (pots optar per l'espirulina o la chlorella). També és recomanable introduir alguna fruita com l'alvocat, així com espècies i llavors, com ara la canyella, la chía o la llinosa.

Beneficis i propietats

Per arribar a la conclusió dels beneficis i les propietats d'aquest batut verd, la professora de nutrició de Harvard, Iris Shai, va fer diversos estudis per separat per constatar-ne els resultats.

Cullera blanca amb espirulina verda
L'espirulina és un complement que es pot fer de moltes maneres. | Getty Images

Primer va optar per seleccionar un grup de persones a qui els va canviar el sopar. En aquest sentit, va substituir la carn per un plat verd compost per diferents verdures i algues. Quan va observar els resultats, semblaven ser positius.

Pel que sembla, les persones participants que van prendre aquest batut diàriament van aconseguir perdre més pes i volum abdominal. Tot i això, el segon grup de persones (que van seguir una dieta americana tradicional) no van obtenir els mateixos resultats.

La conclusió de tot això és que els polifenols de les verdures i les fruites verdes són molt beneficiosos per a la salut. El consum diari té un impacte positiu en la reducció de centímetres de cintura, i gràcies a les seves propietats antioxidants, ajuda a combatre la inflor abdominal. Si encara no ho has provat... T'animem a fer-ho!

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp