Pont de maig: Aquests són els súpers que obren i els seus horaris

La gran majoria de supermercats no obriran les portes el proper divendres 1 de maig

Aquest proper divendres és 1 de maig, Dia del Treballador, una data festiva que cal tenir en consideració si es vol anar a comprar perquè  molts establiments han optat per fer  pont. Per això, per ajudar-te a saber quan estarà obert el teu supermercat i per tal que et puguis organitzar de cara a adquirir la cistella de la compra setmanal, t'indicarem a continuació els horaris d'obertura de les superfícies comercials. 

Supermercats i horaris

Alcampo

Les botigues d'aquesta cadena romandran tancades el dia 1, mentre que el 2 de maig es mantindran obertes en horari de 9:00 a 20:30 hores.

Mercadona

Aquesta altra cadena, per la seva banda, el Dia del Treballador tindrà tancats tots els seus supermercats. Tot i això, el dissabte els mantindrà oberts a tot Espanya, en horari de 9:00 a 19:00 hores.

Dia

Com no podia ser d'altra manera, l'1 de maig  no obrirà  en la majoria de les seves botigues, tot i que podria tenir oberta alguna de les seves superfícies. Per saber-ho, només cal consultar la seva pàgina web. Dissabte estarà a disposició dels clients en horari de 9:00 a 19:00 hores, i en algunes ciutats on ho fan normalment, el diumenge també tindrà els seus locals oberts de 9:00 a 14:30 hores.

Supercor / Hipercor

Els supermercats d'El Corte Inglés, per la seva banda, tindran diferents horaris. Així, les botigues Hipercor no obriran el divendres dia 1, però sí que estaran obertes el dissabte de 10:00 a 20:00 hores. El diumenge ho faran aquelles que habitualment ho fan en el mateix horari, de 10:00 a 20:00 hores. A la Comunitat de Madrid, però, el cap de setmana estaran a disposició del client en un horari reduït d'11:00 a 19:00 hores.

Els locals de Supercor, en canvi, estaran tancats el divendres, obriran el dissabte de 9:00 a 21:00 hores, i el diumenge obriran o tancaran segons cada localitat. Per consultar-ho es pot accedir a la seva pàgina web.

Aldi

Aquesta cadena no té una norma fixa pel que fa als seus súpers per aquest proper pont, de manera que és imprescindible visitar la seva pàgina web per saber quins obren o tanquen. No obstant això, la norma general és que el dia 1 estiguin tancats, dissabte obrin i diumenge tinguin horari reduït.

Ahorramás

L'1 de maig tancarà les seves botigues i també ho farà el diumenge 3. Dissabte, en canvi, obriran de 9:00 a 20:00 hores, a excepció dels locals de la Comunitat de Madrid, que tindran un horari reduït de 9:00 a 15:00 hores.

Carrefour

Els establiments d'aquesta cadena tampoc segueixen una norma bàsica, dependrà de cada ciutat i comunitat. El dia 1, excepte a Múrcia, estaran tancats, mentre que dissabte sí que estaran oberts en horari de 9:00 a 21:00 hores. Pel que fa a diumenge, se seguiran les mateixes condicions que la resta de l'any.

Lidl

El Dia del Treballador aquesta cadena no obrirà al públic cap dels seus locals. No obstant això, dissabte ho faran en horari de 9:00 a 20:00 hores, i el diumenge romandran obertes només les botigues que ho fan de forma habitual, que estaran a disposició del públic en horari de 10:00 a 15:00 hores.