Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del logo de Mercadona

La popular crema antiarrugues de Mercadona que és gairebé impossible de trobar en juny

Ni els dependents poden donar una data de quan es reposarà

Parlar d'un èxit de Mercadona ja no és notícia. I no ho és perquè aquests no existeixin, sinó perquè és un fet que es repeteix tant que ja és difícil que algú se sorprengui. La qualitat dels seus productes fa que, quan algun producte s'estrena com a novetat, els clients hi confiïn i no tinguin por de provar-los.

En molts casos, els bons resultats que obté la gent després de fer-los servir per primer cop fa que esdevinguin virals. A això cal sumar-hi el gran nombre de creadors de contingut que es fan ressò de totes les novetats que té la cadena. Això no fa més que ajudar perquè el client finalment es decideixi a comprar-ho, o almenys en tingui curiositat.

Una de les seccions que més èxits reporta a Mercadona és la de perfumeria. I en aquest article te'n parlarem de l'últim. Potser encara no l'has vist, és normal. Ha estat tan gran la repercussió que ha tingut, amb recomanacions professionals incloses, que resulta molt complicat aconseguir-lo.

La crema antiarrugues que està esgotada

No fa tant que Mercadona va voler introduir un nou producte a la secció de perfumeria. Es tracta de la crema facial vitamina C de Viseger Pharma. Els seus beneficis com a cosmètic antiarrugues han fet que el seu èxit sigui tan gran que a hores d'ara no sigui fàcil trobar-la a les botigues.

Gairebé a totes les botigues està esgotada, quedant únicament com a testimoni de la seva existència el lloc buit amb l'etiqueta. Fa dies que trobar-la resulta força difícil per a tots aquests clients que, o volen repetir perquè els ha agradat, o volen provar-la atès l'enrenou que s'ha creat al seu voltant.

Muntatge de la crema amb vitamina C de Mercadona
Ofereix una protecció molt alta davant les radiacions solars. | España Diario TIPS

La veritat és que ara mateix és complicat poder comprar-la, però no tot serà negatiu. Malgrat estar esgotada, no significa que Mercadona hagi decidit retirar-la de les prestatgeries. Per això, cal prestar atenció per veure quan hi torna. Això sí, no preguntis a les botigues perquè ni els empleats en coneixen la data.

Per tant, si en algun moment la veus disponible, no dubtis a comprar-la. Com passa amb moltes cremes que es venen a Mercadona, la seva relació qualitat-preu és el més sorprenent. Per tan sols 7 €, podràs aconseguir un producte que ningú diria que costa això: un luxe amb un preu molt econòmic.

Així és la crema de Mercadona que té tant d'èxit

Evidentment, el fet que tingui un preu tan econòmic fa que sigui un gran reclam per a la clientela. A més a més, entre altres coses, s'ha fet viral per un vídeo de YouTube on la doctora Leire Barrutia parla de totes les seves propietats. Per conèixer-les només has de continuar llegint.

Un d'aquests trets no causa cap sorpresa, ja que s'indica fins i tot en el nom. Aquesta crema conté antioxidants com la vitamina C i E. D'altra banda, per afavorir la hidratació de la pell i omplir les línies d'expressió fines, s'ajuda del contingut d'àcid hialurònic. També disposa d'una alta concentració d'actius antiarrugues.

Dona somrient amb pigues i crema solar a la cara
Els seus ingredients tenen un impacte beneficiós sobre totes les pells. | Getty Images

És important destacar que és 'oil free', per la qual cosa es pot utilitzar en pells grasses. A més, compta amb factor de protecció 50 i té actius que protegeixen la nostra pell contra la radiació infraroja.

Quant al seu ús, cal aplicar-la una o dues vegades al dia sobre la pell neta. Fins a la seva total absorció, cal fer petits massatges a la zona del rostre. Pel que fa al seu factor de protecció, en cas que vulguem fer-la servir com a crema solar, caldrà aplicar-la 20 o 30 minuts abans d'exposar-nos al sol.