Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb una botiga de Lidl, diversos cotxes aparcats i unes cremades de proteïna

El popular producte de 'només 100 calories' de Lidl que ha canviat: 'Molt millor'

El supermercat ha incorporat al seu lineal unes postres ideals per a aquelles persones que volen menjar saludable sense renunciar al dolç

Les postres són imprescindibles per a molta gent. Ara bé, també és important descobrir opcions que no només prometin un sabor excepcional, sinó també beneficis nutricionals. En aquest sentit l'entrenador Fran Trainner ha aconsellat un producte de Lidl que està causant sensació. Es tracta de les crema de xocolata amb alt contingut de proteïnes, que la cadena ha renovat i que ara són 'molt millors'.

Tenen com a ingredients principals la llet desnatada, les proteïnes de la llet, nata i cacau. I no només són una delícia per al paladar, sinó que també ofereixen una aportació proteica significativa.

Una opció saludable de Lidl que recomanen molts

A primera vista, l'etiqueta de 'només 100 calories' pot semblar una cosa massa bona per ser veritat. No obstant això, la combinació de llet desnatada i proteïnes de la llet converteix aquestes crema en una opció intel·ligent per a aquells que busquen equilibrar el sabor amb els seus objectius nutricionals.

I és que la inclusió de proteïnes no només contribueix a tenir una sensació de sacietat més gran. També les converteix en un aperitiu ideal per als que desitgen mantenir un estil de vida saludable.

Perfectes com a postres per a qualsevol moment

Les crema de xocolata amb alt contingut de proteïnes no només són una opció saludable i deliciosa, sinó que a més són versàtils. S'integren perfectament com a postres en qualsevol moment del dia, oferint un toc dolç, sense comprometre els objectius nutricionals.

Busques un caprici després del sopar o un piscolabis durant la tarda? Aquestes natilles estan a punt per satisfer aquests desitjos sense trencar l'equilibri. Presentades per Fran Trainner com un dels millors productes del supermercat actualment, són un testimoni que el plaer pot anar de la mà amb la salut.