Imatge de fons d'un logotip d'una botiga Mercadona i dues imatges més de dos experts en nutrició

L'snack de Mercadona que et pots endur a qualsevol lloc i ajuda a cuidar la línia

Si vols cuidar la teva alimentació i no picar entre hores amb menjars que perjudiquin molt la teva salud, la solució la tens a Mercadona amb les barretes saludables

Tenir cura de la línia és una tasca complicada. Sobretot perquè entre hores solem picotejar coses que no són sanes i que no hauríem d'incloure a la nostra dieta. Especialment, si volem mantenir-nos en forma.

Tot i això, la feina, les presses per arribar a qualsevol lloc i les poques ganes de cuinar quan estem cansats, fan que caiguem freqüentment en el menjar que més ens perjudica.

Per això, és important conèixer els snacks que ens faciliten la vida i que podem portar a qualsevol lloc per intentar no saltar-nos la nostra dieta en excés. I un dels snacks preferits sempre solen ser les barretes saludables de Mercadona, ja que són fàcils de menjar, tenen bons preus i és un lloc de compra habitual. Tot i això, no totes són sanes.

Les barretes més sanes que ven Mercadona

Barretes de proteïnes Enervit

Aquestes barretes les trobem de dos sabors "xocolata i coco" que compta amb un 26% de proteïnes, enriquida amb vitamines i minerals. I les de "xocolata negra" que compta amb un 33% de proteïnes i són sense sucres. Aquest snack és ideal per donar-nos un impuls als nostres entrenaments i són sense gluten.

Venen 3 unitats a cada paquet i cada sabor té un preu diferent. Les de xocolata i coco costen 3,90 € i les de xocolata negra tenen un preu de 4,90 €.

Barreta 100% fruites de poma i plàtan

Aquesta barreta de Mercadona està elaborada per dues peces de fruita deshidratades: un 44% de plàtan i un 56% de poma. Són sens dubte una de les opcions més sanes per menjar entre hores. La caixa compta amb 3 barretes i té un preu d'1,75 €.

Barreta de fruits secs

Contenen ametlles, avellanes i llavors de gira-sol. Han reduït el sucre i encara que no són la millor opció, abans de menjar-te unes galetes o llaminadures és millor optar-hi. Venen 6 unitats i el seu preu és d'1,65 €.

Barreta de cereals d'espelta sabor poma amb 0% sucres afegits

Són ideals per als amants de la poma. Ens ofereixen l'equilibri entre l'aportació nutritiva de l'espelta i el sabor natural de la fruita.

No contenen sucres ni edulcorants afegits. Cada paquet compta amb 6 unitats i el seu preu és d'1,50 € per la qual cosa resulten força econòmiques.

Barreta de civada i xocolata negra

Són un snack ideal per picar entre hores perquè tenen una textura cruixent que a més a més aporta una bona sensació de sacietat. Venen amb flocs de civada laminats per emmotllar-se a la forma rectangular de cada barreta.

Es venen en pack de 6 amb 2 barretes a cadascun, és a dir, un total de 12. El seu preu és de 2,35 €.

Barreta de cereals amb cacauet sabor caramel

Són les meves barretes preferides, per l'aspecte de la seva caixa no sembla que estiguin tan bones, però en realitat enganxen. No són especialment sanes a causa del caramel, però per a alguna ocasió estan bé. Venen 4 unitats i el preu és d'1,70 €.

Barretes de cereals de Mercadona només per a capricis

Al supermercat de Juan Roig Alfonso trobem moltes altres barretes. Per exemple, les de cereals amb xocolata amb llet, les de cereals amb xocolata blanca o la darrera incorporació les de xocolata amb llet, caramel i avellanes. La veritat és que totes estan molt bones, però aquestes no són gens sanes de manera que és millor optar per altres per cuidar la línia.

Preus i ofertes actualitzats el dia 07/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i C.Diario no es fa responsable dels possibles canvis.