Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Yolanda Herrera, un raspall i una butaca

El producte casolà que fa servir Yolanda Herrera per netejar les pintades de les butaques

Descobreix quina és la manera més efectiva per deixar totes les teves butaques tan lluents com el primer dia

La creadora digital Yolanda Herrera ha tornat a sorprendre amb un dels seus trucs. En aquest cas, compartit un producte casolà definitiu que permet treure les pintades dels sofàs o butaques de casa nostra.

De vegades, hi ha nens petits a casa i fan bretolades, com pintar amb el bolígraf allà on no han de pintar. Això li ha passat a Yolanda, que aquest ha patit les conseqüències del seu nebot Javi. I és que el petit ha deixat unes pintades ben boniques a la butaca nova de la mare de la coneguda instagramer.

Però Yolanda Herrera té solució per a tot, com és habitual des de fa molt de temps. No s'ho ha pensat ni un segon i ha revelat un truc infal·lible, que molts seguidors seus han rebut encantats. Un truc perquè aquestes taques, tan difícils d'eliminar, surtin en qüestió de segons i amb poc esforç.

Yolanda Herrera comparteix la millor solució per eliminar les pintades de les butaques

En primer lloc, Yolanda té clar quina és la fórmula màgica perquè surtin aquestes pintades difícils. “Només utilitzaré una baieta de Bayeco i qualsevol laca de cabells. Ruixa-ho bé i ajuda't d'un raspall suau. Ho vas passant i va desapareixent al moment”, explica la creadora digital.

Muntatge d'una butaca amb pintades, laca i un drap
Yolanda Herrera revela el truc més efectiu per netejar les pintades | Instagram, @yolandahl_15

Però sempre hi ha algunes taques que són més complicades de fer desaparèixer, i Yolanda ho sap. "Pel que fa a les pintades més incrustades, ruixem i que es vagi incrustant el producte a poc a poc", insisteix. "Li poso una miqueta a totes[les taques]. Mullo la baieta per poder treure aquesta capa de laca que queda, que sembla cola", explica Yolanda.

“Si cal repetir el procés es repeteix fins que no quedi cap taca. Ho deixo eixugar i es fa la màgia”. Així finalitza Yolanda un nou truc dels centenars que ha publicat aquests últims anys la coneguda instagramer, sempre sota l'atenció dels seus seguidors a les xarxes.