Imatge de l'entrada d'un Mercadona.

Les preguntes que més es repeteixen a les entrevistes de feina de Mercadona

Si participaràs en una entrevista de feina a Mercadona, no et perdis quines solen ser les preguntes més habituals...

Quan comencem al món laboral, una de les primeres accions que prenem és l'enviament del nostre currículum. Aquest document juntament amb la carta de presentació és el primer contacte amb l'empresa on hem sol·licitat la feina ofertada.

Molts de nosaltres, per no dir tots, hem passat aquestes primeres pautes per optar pel lloc de treball que volem ocupar. Tot i això, després d'aquest pas, és l'empresa la que s'encarrega de donar-nos una cita per a una entrevista més personalitzada.

I a partir d'aquí, comença el procés en què la persona encarregada de les entrevistes ens coneixerà a través de certes preguntes que haurem de contestar de la manera que considerem oportunes.

Coneixes quines solen ser les preguntes més freqüents a les entrevistes? Depenent del lloc de treball a què optis, suposem que cada empresa tindrà les entrevistes organitzades per obtenir les respostes òptimes de l'entrevistat.

Les preguntes més comunes per treballar a Mercadona

Actualment, l'empresa de Juan Roig és una de les més famoses per la qualitat dels seus productes i la seva varietat. Fins i tot són moltes els treballadors que han passat per Mercadonai destaquen el sou com un dels punts forts.

Com hem esmentat, Mercadonano només té uns preus molt competitius, sinó que ha llançat productes que s'adapten a persones amb problemes d'intolerància, com ara el gluten. Una altra de les grans aportacions i que ha estat tot un èxit, són els menjars per emportar.

Treballadora de mercadona amb mascareta
A Mercadona ofereixen una gran varietat de llocs de treball | Mercadona

Pel que fa als treballadors i els seus sous, aquests solen ser força bons, ja que sol anar augmentant a mesura que van adquirint experiència. Fins i tot s'ha arribat a negociar un pròxim increment, força significatiu.

Pel que fa a l'hora de les entrevistes, les preguntes solen ser força destacables i fins i tot una poc convencionals. Vols descobrir quins són? Doncs segueix llegint...

1. Per què vols treballar a Mercadona?

Aquesta pregunta pot ser la més òbvia, ja que el que necessiten és conèixer les veritables raons per les quals optes a aquest lloc i si coneixes la importància de l'empresa al sector.

Una de les preguntes clau sol ser respecte al futur del treballador, ja que els empresaris volen conèixer les aspiracions i les expectatives que tenen pel que fa al lloc.

Si volen seguir a l'empresa durant molt de temps o és només un pas més quant a la seva carrera professional. En aquest cas seria ideal que demostris abans que res sinceritat, que siguis directe i que els teus objectius futurs tinguin a veure on et veus dins de l'empresa.

2. Com et relaciones en un equip?

En aquest tipus de preguntes, que de vegades poden ser força confuses, hi solen estar involucrats més d'un aspirant. Per això aquí és important mostrar-se receptiu, participatiu i dinàmic amb l'altra persona.

Per a ells és realment important conèixer com es relacionen els treballadors entre ells i com s'enfronten als problemes que poden sorgir a l'equip. Primant l'actitud proactiva, resolutiva i eficaç.

3. Tens experiència de cara al públic?

En aquesta pregunta podeu exposar les vostres experiències professionals pel que fa al tracte al client. Fins i tot experiències que han estat desagradables o difícils, on les has pogut resoldre i buscar la solució amb amabilitat i respecte cap al client.

En diverses ocasions, les empreses solen formular preguntes que no tenen res a veure amb el lloc de treball a exercir. En aquest cas, hi ha un rerefons i busquen detectar habilitats o virtuts a la persona entrevistada que en realitat estan relacionades amb el treball en qüestió.