Dues noies pel carrer amb una bossa de Shein

Preus que fan riure: la nova botiga que acaba d'obrir Shein i ja està de moda

Ja hi ha cues quilomètriques per accedir a aquesta botiga

Bones notícies per als fanàtics de Shein. Enrere va quedar haver de comprar en línia i haver d'esperar durant uns dies el paquet tan desitjat.

Shein acaba d'obrir una botiga a Espanya, de manera que els clients podran comprar els seus productes favorits de forma ràpida i al mateix preu. A més, hi ha un clar avantatge: la possibilitat de veure i provar-se els productes en persona abans de la seva adquisició.

Shein obre una botiga en un centre comercial de Madrid

Després de l'èxit dels seus productes en línia, Shein es torna a atrevir amb les vendes físiques amb l'obertura d'una botiga 'pop-up' a Madrid. L'any passat ja va provar sort a la capital i va ser tot un èxit. Per això, s'espera que, aquesta vegada, torni a passar el mateix.

Els clients podran fer les compres nadalenques fins al dia 23 de desembre, data en què la botiga tancarà definitivament: aquesta botiga està enfocada a operar durant una setmana exacta. Per tant, els interessats a fer les seves compres hauran d'afanyar-se. 

Aquesta botiga 'pop-up' està situada al centre comercial Intu Xanadú, al municipi d'Arroyomolinos, on ja ha originat 30 llocs de treball, ja que s'espera un gran flux de clients. Des de la cadena confirmen que estan «convençuts que aquesta serà una manera de poder brindar la millor experiència als clients». Així mateix, afegeixen que el contacte directe podrà ser clau per millorar els seus serveis i atendre les necessitats de la clientela amb més precisió.

Pop-up Barcelona
Aquesta és la segona vegada que Shein obri una botiga 'pop-up' a Madrid. | EP

Què hi podran comprar els clients?

Com era d'esperar, els clients no podran comprar tots els productes disponibles als canals en línia de Shein, però sí un gran nombre d'ells. La companyia confirmava que aquesta obertura és una oportunitat perquè els clients puguin accedir als productes «més recents, més moderns i més demandats».

Segons algunes de les categories que tenen en línia, a la seva botiga pop-up hi haurà: roba, accessoris, productes per a animals, de bellesa, etc. Tots ells a preus molt econòmics, ja que un dels seus lemes és poder oferir moda i accessoris a preus accessibles per a tothom. Cal destacar que, pel que fa a roba, la cadena compta amb un tallatge molt inclusiu, per la qual cosa hi haurà una secció de moda 'curvy'.

Els usuaris, que vulguin aconseguir els seus productes, podran efectuar les compres de 10.00 h a 22.00 h en un local de més de 7.000 metres quadrats.

La marca aposta per compres acompanyades d'experiències

Per si no n'hi hagués prou, també hi haurà espais 'beauty', on els clients comptaran amb serveis gratuïts de manicura i maquillatge. Per accedir-hi, els clients ho hauran de fer en el següent horari: de 10.00 h a 12.00 h i de 16.30 h a 19.30 h. També podran gaudir d'un cafè gratuït en un dels espais que han obert en format de cafeteria d'11.00 h a 13.00 h o de 16.00 h a 18.00 h.

En el cas de voler visitar la botiga amb nens, Shein compta amb una zona per relaxar-se plena de joguines per a ells. D'aquesta manera, els més grans podran fer les seves compres sense preocupacions.

Podràs continuar fent les teves compres en línia

La botiga, en trobar-se únicament a Madrid, dificulta que tots els usuaris la puguin visitar. Tot i això, aquests sempre tindran l'opció de seguir fent les seves compres en línia amb total normalitat. Tant a la seva pàgina web o a la seva aplicació per a mòbils/tauletes, hi ha productes amb preus molt barats. Per això, només cal registrar-se i visitar les diferents categories, depenent de què vulguis comprar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp