Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

Primark té els 3 articles ideals per decorar la teva casa i arrasen a les xarxes

No cal gastar molts diners per decorar casa teva, i Primark t'ho posa ben fàcil

Primark té una gran varietat de productes per decorar les nostres llars. 'Primark Home' triomfa amb tots els seus articles de decoració, que són ideals i molt econòmics. Per això, cada vegada més persones opten per comprar mobles de la gran companyia irlandesa, que està constantment oferint novetats als seus clients.

Primark publica tots els seus productes al seu compte d'Instagram oficial de 'Primark Home', on podem veure que milers de persones comenten i donen la seva opinió sobre els articles de decoració. Nosaltres n'hem volgut tres, que poden ser ideals, tant per regalar com per autoregalar-se, ja que li donaran a la teva llar un nou toc sense la necessitat d'haver de gastar-te molts diners.

La tauleta auxiliar perfecta

Tot i que es tracta d'un article que a poc a poc ha anat deixant d'existir a les nostres llars, la veritat és que està tornant amb força. Evidentment, Primark no ha volgut quedar-se enrere i està triomfant amb la seva tauleta auxiliar, que antigament es feia servir per guardar les ampolles d'alcohol i licor.

Es tracta d'una tauleta rodona amb rodes i amb un acabat de color daurat, la qual cosa li dona un toc 'vintage' ideal. Podrà servir-te per posar llibres, marcs de fotos, flors... tot el que tu vulguis. Aquesta tauleta auxiliar té un preu de 40 euros i s'està esgotant, la qual cosa no ens estranya perquè dona un toc més elegant i 'vintage' a les llars.

Els petits detalls importen

Com sempre diem, de vegades, els petits detalls són els més importants. Primark pensa el mateix i per això no ens estranya que els usuaris i usuàries de xarxes s'hagin enamorat dels petits testos que ha posat a la venda la cadena irlandesa.

No hi ha res millor que decorar la nostra llar amb una mica de color verd, que ens acosti a la natura i ens permeti relaxar-nos i respirar de tant en tant. A més, Primark també ofereix testos amb flors de plàstic, per si el que vols és únicament un element decoratiu ideal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A pop of green tot l'any-round without the Upkeep #PrimarkHome #PlantsofInstagram #HomeInspo

Una publicació compartida de Primark Home (@ primark.home) el

Coixins elegants

D'altra banda, Primark també té una gran varietat en coixins que ens encanten. Però, sense dubte, si haguéssim de quedar-nos amb algun model, seria amb els coixins de vellut. L'empresa irlandesa sap com conquerir els seus clients i, hi ha res més elegant que un coixí de vellut?

Estan disponibles en diferents colors i estampats, perquè triïs el que més t'agradi o el que millor s'adapti a l'entorn de la teva llar. Les fundes de coixí valen des dels 3,50 euros cap amunt. Et quedaràs sense la teva?