Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logotip de la cadena Aldi a l'exterior d'un supermercat

El producte d'Aldi que és millor que tenir un microones: menys de 10 €

Tingues el teu menjar sempre perfecte, encara que no estiguis a casa

És igual l'època de l'any en què estiguem. Quan un plat és calent, ens agrada menjar-lo a aquesta temperatura i no sempre el tindrem acabat de fer. Afortunadament, ja fa molts anys que van sorgir els microones. Aquests permeten escalfar el menjar, i fins i tot cuinar en molts casos. Tot depèn d'amb quines prestacions el comprem.

És clar que és un petit electrodomèstic indispensable en una casa. Ja no només això, quan hem de menjar fora, també és necessari per poder menjar-nos el menjar calent. Per això, als llocs de treball on els empleats mengen n'hi sol haver algun de disponible.

A més, hi ha menjars que no tenen el mateix gust si no són a la temperatura que es requereix. Però, no sempre tindrem la sort de tenir un microones disponible. Per això mateix, el mercat ha hagut de buscar la solució perquè el nostre menjar es mantingui a la temperatura idònia en qualsevol circumstància.

En aquest sentit, la cadena de supermercats Aldi ha volgut facilitar-nos l'activitat de menjar a la temperatura que vulguem allà on estiguem. Tant si és freda com si és calenta, la podrem mantenir al nostre gust durant un període de temps.

A qui no li agrada fer plans a l'aire lliure amb l'arribada de l'estiu? Continua llegint perquè veuràs com podràs mantenir els aliments sense problemes encara que estiguis fora de casa. Menjaràs fora de casa sense preocupar-te d'haver d'escalfar el menjar.

Exterior d'un supermercat de la cadena Aldi
Troba a Aldi la millor solució perquè el teu menjar es mantingui a la temperatura que desitgis | Àngel Ullate

 

Tingues el teu menjar sempre a punt gràcies a Aldi

Aldi és una de les cadenes de supermercats que més destaca per la varietat de productes que té a la venda. Tots ells, principalment els de la secció de basar, estan pensats per facilitar-nos la vida. A més, tenen una molt bona relació qualitat-preu, cosa que fa que estiguin sota una gran demanda.

Entre tots ells podem trobar una àmplia varietat de microones i podem escollir el que més ens agradi. Per això, podrem escollir tenint en compte les diferents prestacions que tenen aquests petits electrodomèstics. Així mateix, també són econòmics, i no caldrà que ens preocupem pel preu.

En definitiva, és una varietat a què ara Aldi ha volgut afegir una novetat. No és un microones a l'ús, però sí que farà que puguis tenir el menjar calent a l'hora de dinar. És una cistella tèrmica plegable. Amb ella no caldrà que busquis un microones quan estiguis fora de casa.

Tant el seu disseny com el seu interior tèrmic eficient fan que, quan traiem el menjar del seu interior, hagi conservat la temperatura amb què la vam introduir. Tot i que t'hem parlat de menjar calent, ja que és més complicat de conservar, també és vàlid per als plats més frescos.

Muntatge amb el logotip d'Aldi de fons i les cinc cistelles tèrmiques plegables que venen a les botigues
Pots escollir entre els cinc models disponibles | España Diario TIPS

 

Comoditat i eficiència a baix preu

Si hi ha alguna cosa que caracteritza la cadena alemanya, són els seus preus econòmics, com ja t'hem dit moltes vegades. Aquest cas no seria diferent. Podràs tenir la cistella tèrmica per portar el teu menjar a tot arreu per tan sols 9,99 euros. A més, sentiràs que has adquirit un producte d'un import més gran. 

Pel que fa al disseny, té nanses per facilitar-ne el transport, a més d'una mida compacta amb prou capacitat per allotjar el teu menjar. A més, quan no l'estiguem fent servir, podrem plegar-la perquè ocupi menys espai en guardar-la.

També et sorprendrà que pel preu que té puguis escollir entre diversos models la que més t'agradi. Està disponible en diferents colors i estampats entre els quals hi ha tons com el negre, violeta, blau marí o gris. Podràs triar la que més t'agradi.