Imatge de la façana de Mercadona

Els coneguts productes que ja no podràs tornar a comprar a Mercadona aquest 2023

La cadena valenciana comença l'any retirant productes molt sol·licitats a les xarxes

Uns venen i altres van, una cosa molt recurrent entre els productes de Mercadona. I encara que les novetats sempre solen ser ben rebudes pels clients, no totes les retirades compten amb el suport del públic. Sobretot quan es tracta de productes que han tingut una bona acceptació entre els consumidors.

Per això, molts usuaris han aprofitat la influència de xarxes socials com Twitter per lamentar-se per la pèrdua d'aquests productes i exigir explicacions al compte oficial de Mercadona, que ha donat resposta a la majoria.

Productes que els clients ja no trobaran a Mercadona

Com hem assenyalat, no tots els clients s'han pres aquestes retirades massa bé. Aquí pots consultar una llista que recull els darrers productes retirats per la cadena valenciana.

1. Pasta de blat sarraí

Fins fa poc, era possible aconseguir aquesta pasta «bio» a Mercadona. Tot i això, la cadena ha decidit retirar de les seves prestatgeries els populars macarrons elaborats a partir d'un 100% de blat sarraí.

Imatge d'un supermercat.
Els clients ja no podran fer-se amb productes com la pasta de blat sarraí. | Getty Images

A més de ser una opció molt saludable, no contenien gluten, per això era apta per a celíacs o persones amb algun tipus d'intolerància a aquest nutrient. Per si no n'hi hagués prou, es tractava d'un producte dels més econòmics, en comparació amb altres supermercats. A més, era dels pocs macarrons que tenien un percentatge tan alt de blat sarraí. Aquests fets han acabat provocant que els usuaris ja estiguin demanant la tornada per Twitter.

Molt semblant a aquest producte, també van posar a disposició dels clients els fusilli elaborats 100% per llenties vermelles. A diferència dels macarrons de blat sarraí, aquests sí que encara són disponibles a Mercadona.

2. Pizza quatre formatges farcida de gorgonzola

El públic de Mercadona tampoc ha pogut ignorar una de les absències més notables a la seva secció de congelats. Parlem de la pizza quatre formatges de la marca Hacendado. A diferència d'altres, comptava amb un interior farcit de gorgonzola, per la qual cosa el sabor era força deliciós.

També a Twitter, alguns usuaris no han trigat a transmetre les seves queixes i lamentacions. Tot i això, Mercadona encara no s'ha pronunciat sobre la possible tornada d'aquesta enyorada pizza.

Això sí, la cadena valenciana continua tenint pizzes farcides de diverses salses. Una és la pizza americana, que conté un interior de cheddar i l'altra és la pizza carbonara farcida de salsa de bolets. Si escau, també pertanyen a la gamma de pizzes d'Hacendado.

3. Most blanc

Tot i que és cert que la cadena valenciana disposa de most negre al seu catàleg, aquest no és el cas del most blanc, el qual va ser retirat fa poc. Tot i que no es coneix el motiu de la retirada d'aquest producte, encara caldrà esperar un temps per veure si Mercadona decideix tornar-lo a incloure.

De moment, els usuaris s'han d'acontentar amb altres alternatives com el Most negre Casón Històric, el qual està disponible per dos euros als seus establiments o portal web.

4. Iogurts líquids stracciatella

Després d'un temps entre els passadissos, Mercadona va decidir fa setmanes que era el moment de deixar de banda aquests iogurts líquids amb gust de stracciatella. Cada pack estava compost per quatre ampolles de 160 grams. Alguns clients han assenyalat que per al públic infantil era ideal, ja que era una bona opció per ser pres a l'escola.

Per consol dels clients, aquests encara poden continuar optant pels clàssics iogurts grecs de stracciatella de la marca Hacendado. Tot i no tenir exactament la mateixa consistència, és el producte que més se li aproxima pel seu sabor.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp