Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge foto supermercat Lidl amb contorn d'ulls de magrana de Cent

Per fi ho he provat: el contorn d'ulls de Lidl que diuen que és un clon de Weleda

El contorn d'ulls de magrana de Lidl destaca per ser de magrana ecològica i costa menys de 3,00 euros

Començar a cuidar-se el rostre sempre és una bona opció si tens més de 20 anys ja que abans no se li sol donar gaire importància. Tot i això, a mesura que va passant el temps la nostra pell va perdent fermesa i comencen a aparèixer les temudes "potes de gall". Aquest sol ser el motiu principal pel qual la majoria de les persones comencen a interessar-se per productes per solucionar aquest problema.

Tot i això, encara que de primeres solem comprar una crema antiarrugues si no estem molt posats al món beauty, el cert és que per a aquesta zona hauríem de cuidar-la amb productes de més qualitat, com pot ser un bon contorn d'ulls.

Lidl té un producte específic per a ulls de magrana

Es ven sota la marca Cien, que és sota el nom que venen tots els seus cosmètics i productes de maquillatge. Es presenta en una capsa de cartó simple i dintre trobem un envàs en format tub. Per utilitzar correctament aquest producte hem de posar una mica d'aquest producte d'ulls de Lidl sobre el dit anular, ja que amb aquest és el que menys força tenim.

Després ho anem aplicant donant toquets sobre la zona de les ulleres i finalment només ens quedarà esperar fins que s'absorbeixi completament.

mostra textura contorn ulls magrana Lidl
Textura del contorn d'ulls de magrana cent | catalunyadiari.com

El que més m'ha agradat d'aquest contorn d'ulls de magrana de Lidl és la seva aplicació, ja que s'estén fàcilment i triga molt poc a absorbir-se. A més a més, fa molt bona olor de magrana.

No obstant això, no em sembla que sigui la vuitena meravella del món ni res que se li sembli. L'única cosa que he notat amb aquest producte de Lidl és que queda la zona molt hidratada, per això les arrugues es veuen reduïdes.

Si tens la pell molt seca en aquesta zona, si s'hidrata es veurà molt millor, però això ho fa pràcticament qualsevol crema que hidrati una mica.

ingredients contorn d'ulls magrana Lidl
Ingredients vegans del contorn d'ulls de Lidl | catalunyadiari.com

Em vaig decidir a comprar aquest contorn d'ulls de Lidl, pels comentaris que podem trobar a Internet pensant que podia ser un clon del famós Weleda de magrana que costa uns 25 euros. Tot i això, en l'únic que s'assemblen és que tots dos són de magrana. Això sí, el seu preu és econòmic, ja que podem comprar-lo a Lidl per només 2,99 €.

Imatge de fons d´una botiga Lidl desenfocada i en primer pla un contorn d´ulls de Granada de Lidl i un altre de la marca Welleda
Lidl té aquest producte que molts diuen que és un clon de Welleda | Europa Press, Tiktok: @almu_beauty29, Welleda

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.