Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mercadona pols de fada aura

He provat les famoses pólvores de fades de Mercadona i he al·lucinat

A Mercadona els cosmètics i el maquillatge sempre solen ser molt cridaners i ara han llançat unes pólvores de fades ideals

Cada cop que Mercadona llança un producte amb el cartell de 'novetat', a Internet sol córrer com la pólvora fins que es fa viral. I això és justament el que ha passat amb el nou article que han inclòs a la seva perfumeria.

Tant a Instagram com a TikTok, cada dia surten nous vídeos de gent interessada per aquest famós producte. Probablement, si estigués en un altre establiment on fossin més fàcils d'aconseguir, no es faria famós, però tot el maquillatge que treu Mercadona és comprat per milers de persones cada dia.

Les pólvores de fades de Mercadona "Aura FAIRY DUST"

Si no estàs gaire posat en el tema de maquillatge, potser penses que aquesta novetat l'ha inventada Mercadona, però res més lluny de la realitat. A Aliexpress, Shein, Amazon i petites perfumeries és un article que existeix des de fa molt de temps i, fins i tot, el seu preu és inferior.

Ara bé, sembla que fins que no veiem les pólvores de fades a Mercadona no resulten tan cridaneres. Aquest producte ve en un envàs de color transparent i amb el tap rosa.

ingredients pols de fades Mercadona
Aquests són els ingredients de les pólvores | catalunyadiari.com

A la part davantera compta amb una esponja plana, que cal pressionar sobre la zona del cos on volem posar les pólvores i el producte surt d'una manera molt subtil.

Encara que el nom de pólvores de fades sona molt bonic, la veritat és que són unes pólvores soltes il·luminadores que venen en aquest format que és més pràctic. Aquest article està pensat per fer-lo servir sobre la clavícula i escot quan portem un vestit, mono o camisa. A més, també podem aplicar-ho sobre els cabells per donar-los vida si portem un pentinat simple.

resultats pols fades mercadona
M'encanten per donar un toc especial al meu look! | catalunyadiari.com

Després de provar aquestes pólvores de Mercadona, he arribat a dues conclusions. La primera és que, si els fas servir bé, queden molt bonics; i la segona és que, perquè durin molt de temps, és ideal aplicar abans, per exemple, una crema hidratant i, després, posar les pólvores de fades de Mercadona a sobre.

Cada potet de pólvores té una quantitat de vuit grams, però el que més t'agradarà és el seu preu, ja que tenen un cost de sis euros.

Preus i ofertes actualitzats el dia 12/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.