Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb dona gran amb cara ben cuidada i cercle vermell amb tres glaçons de gel

La tècnica per estirar la pell i aconseguir efecte bòtox: redueix les arrugues

Amb uns pocs ingredients naturals aconseguirem disminuir les arrugues i tensar la pell fàcilment

Amb el pas del temps cada vegada és més difícil evitar la formació d'arrugues a la pell. Encara que l'ús de cremes hidratants i antiarrugues és fonamental, hi ha una tècnica natural que pot ser molt útil en aquest sentit.

És normal que la nostra pell canviï i envelleixi. Amb el pas dels anys, el volum de col·lagen disminueix, cosa que confereix a la pell (principalment del rostre), una sensació més arrugada. A això se li suma la pèrdua d'hidratació i elasticitat.

A causa d'això, és normal que desitgem fer el que sigui possible per prevenir l'envelliment, o almenys alentir-lo. Però potser no et ve de gust gastar molts diners ni sotmetre't a tractaments invasius com el bòtox.

Si és així, no et preocupis, perquè tenim una bona notícia per a tu. I és que hi ha una tècnica natural i molt fàcil que et permet estirar la pell i aconseguir un increïble efecte bòtox sense agulles ni químics.

Quina és la tècnica per estirar la pell naturalment i aconseguir un efecte bòtox?

La crioteràpia és una tècnica que utilitza el fred per millorar la salut i la bellesa de la pell. El fred té diversos impactes positius sobre la pell. Per exemple, redueix la inflamació, cosa que ajuda a desinflamar les bosses dels ulls i a calmar les irritacions o les vermellors.

També millora la circulació sanguínia, que afavoreix l'oxigenació i la nutrició de les cèl·lules de la pell. I elimina les toxines i les deixalles. És útil a l'hora d'estimular la producció de col·lagen, que és la proteïna responsable de donar fermesa i elasticitat a la pell. Alhora, preveu les arrugues i les línies d'expressió.

Igualment, proporciona uns altres beneficis molt interessants a l'hora de tensar la pell i reduir les arrugues. D'una banda, actua com a humectant, ja que l'aigua es converteix en vapor quan entra en contacte amb la pell. I crea una capa protectora que evita la pèrdua d'humitat.

De l'altra banda, actua com un antioxidant, ja que el fred neutralitza els radicals lliures que causen l'envelliment prematur de la pell. Com veiem, la crioteràpia és una forma senzilla i econòmica de cuidar la pell i prevenir l'envelliment.

Com fer una crioteràpia casolana amb aigua de roses?

Per fer una crioteràpia casolana amb aigua de roses necessites els ingredients següents:

Prepara una geloteràpia a casa

Ingredient

Quantitat

Gel

1 glaçó

Aigua

1 litre

Pètals de roses

1 tassa

La veritat és que tots aquests ingredients tenen propietats hidratants, nutritives, regeneradores i antiinflamatòries per a la pell. A més, són rics en col·lagen natural o en substàncies que n'afavoreixen la síntesi, com ara el midó, la vitamina C, la lecitina o els àcids grassos essencials. T'expliquem com elaborar-la:

  1. Omple un recipient amb aigua i posa'l a bullir.
  2. Afegeix els pètals de roses a l'aigua bullent i deixa que s'infusionin durant uns 10 minuts.
  3. Apaga el foc i deixa que l'aigua es refredi una mica.
  4. Cola l'aigua de roses i aboca-la en una glaçonera.
  5. Posa la glaçonera al congelador fins que es formin els glaçons de gel.
  6. Treu un glaçó de gel del congelador i embolica'l en una gasa o un drap fi. Passa el glaçó de gel pel teu rostre net, fent suaus massatges circulars, durant uns 15 minuts. Eixuga la cara amb una tovallola suau i aplica la teva crema hidratant habitual.

Et recomanem que repeteixis aquest tractament dues o tres vegades per setmana, segons les necessitats de la teva pell. Veuràs com en poc temps la pell es veu més hidratada, llisa i radiant, i les arrugues s'atenuen notablement.

Per tant, fàcilment, l'efecte bòtox no només s'aconsegueix amb injeccions o cremes cares. També ho pots aconseguir amb una tècnica natural i molt fàcil que et permet estirar la pell i reduir les arrugues.

I la crioteràpia (o l'aplicació de fred sobre la pell de forma terapèutica), es pot acabar convertint en una de les millors opcions. O, si més no, en una de les opcions més entretingudes i fàcils d'aplicar.