Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una botiga Mercadona i una altra del perfum Cpítol Xipre de Mercadona

El perfum de Mercadona que uso cada dia i té l'olor d'un de Yves Saint Laurent

Mercadona compta entre els seus prestatges amb un perfum molt econòmic i de mida estàndard que és perfecte per als amants de les flors

No hi ha res millor que acostar-te a una persona i que faci bona olor. I aquest és l'objectiu de tots els amants dels bons perfums, deixar empremta amb les aromes que usen.

Ara bé, no cal comprar perfums cars per gaudir d'una bona aroma. Si sabem buscar, als supermercats trobarem colònies de marca blanca a preus molt econòmics i que realment valen la pena.

A la secció de perfumeria de Mercadona, tenim una gran varietat de colònies i fins i tot de mida petita que són ideals per portar a la bossa. Però destaca entre totes una colònia d'una mida força gran (200 ml) i amb un preu força econòmic, només 7,50 €: Capítulo Chypre.

Muntatge amb una imatge de fons d'un perfum de Mercadona, Cpítol Xypre, amb el detall dels ingredients
És un perfum molt agradable per al dia a dia | Mercadona, Europa Press

Mercadona té l'olor ideal per al dia a dia

Aquesta colònia de Mercadona per a dona es presenta en un envàs quadrat de color rosa i blanc. El polvoritzador de Capítulo Chypre és de color platejat i en conjunt donen lloc a un perfum molt elegant.

Com a curiositat, potser t'agrada saber que aquesta colònia va estar als prestatges de Mercadona una temporada i després va ser retirada. Tot i això, com que molta gent la reclamava, el supermercat valencià, que sempre escolta els clients, va tornar a reposar-la.

Capítulo Chypre, de Mercadona, compta amb una olor de flors que és inconfusible. La seva nota olfactiva fa honor al nom del producte i clarament és la nota floral xipre, a més, compta amb peònia blanca i tocs de molsa d'alzina i al final el trobem una mica empolsat.

Imatge de diversos perfums Capítol Xipre que es venen a Mercadona
Mercadona l'ha tornat a posar a la venda després d'un temps | catalunyadiari.com

És una aroma fresca, molt femenina i perfecta per utilitzar en el dia a dia. Sens dubte és dels meus perfums favorits per fer-los servir quan anem a la feina amb outfit casuals. Per a ocasions més importants, optaria per un altre.

Tot i això, encara que es tracta d'un perfum barat, a mi em recorda força a Mon Paris, d'Yves Saint Laurent. De fet, com a curiositat, entre els seus ingredients té Xipre floral vertiginós, un component amb un nom certament semblant al del nom de la colònia de Mercadona.

Imatge de fons de diversos flascons de colònia i una altra imatge en primer pla d'un perfum Mon Paris de la marca Yves Saint Laurent
L'olor del perfum de Mercadona s'assembla a un de molt famós d'Yves Saint Laurent | Primor, Capturenow

Clarament aquest darrer té un preu molt més elevat, ronda els 100 € l'envàs de 150 ml. Per tant, l'opció de Mercadona és la més assequible per presumir d'aroma i no arruïnar la butxaca.

Preus i ofertes actualitzats el dia 17/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis .