Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una persona comprant a un supermercat i una altra d'una xocolata de la marca Maruja

'Porqueria': la xocolata de supermercat que està rebent més d'una crítica

Tot i que la xocolata és un aliment que sol agradar a tothom, aquesta opció ha estat durament criticada a les xarxes socials pels seus valors nutricionals

És un dels aliments més cobejats. La xocolata ens recorda a aquell moment de plaer i desconnexió gaudint d'una menja dolça en qualsevol de les seves versions. Ara bé, no totes passen la prova.

Actualment, es poden trobar una gran quantitat d'opcions al supermercat. Això fa que molts no sàpiguen quina triar i es guiïn tan sols per criteris com ara el preu o com sigui de cridaner l'envàs. Segons demostren a Instagram, això pot ser un error.

La xocolata Maruja que està al punt de mira

Les xarxes socials han esdevingut aquest espai on els consumidors busquen valoracions de tota mena de productes abans d'animar-se a comprar-los. Per això, molts comptes se centren només a fer anàlisis d'aquest tipus d'articles.

En aquest cas, l'usuari @donsacarino, infermer pediàtric, no ha dubtat a publicar un vídeo explicant quina és la pitjor xocolata del supermercat segons la seva opinió. Ara, les seves crítiques no han deixat ningú indiferent.

Aquesta és la xocolata que valoren molt malament

En un vídeo que ja acumula desenes de comentaris, l'usuari @donsacarino critica durament la xocolata Maruja com la pitjor que es pot trobar al supermercat. Tot i tenir un preu d'1,75 €, indica que mai pot ser una bona elecció.

Imatge de fons d'un carret de supermercat amb una altra en primer pla de la xocolata Cracking de la marca Maruja
Es tracta d'una xocolata poc coneguda, però que venen alguns supermercats | Maruja, Getty Images Pro

En concret, l'infermer destaca els valors nutricionals d'aquesta xocolata de marca Maruja, ja que aporta més de 500 kcal per cada 100 grams de producte, així com més de 20 grams de greixos saturats i més de 50 grams de sucres. Sens dubte, una opció gens saludable que és millor mantenir lluny.

Llegint més a fons l'etiquetatge, es pot comprovar que el sucre és el primer ingredient. El segon, d'una altra banda, és l'oli de palma hidrogenat. Tots aquests paràmetres han fet que l'usuari qualifiqui de "porqueria infame" aquesta xocolata de la marca Maruja.