Cartell d'una botiga Zara

Els 4 bàsics de Zara per a la nova temporada que costen menys de 15 euros

Aquestes peces et trauran de més d'una dificultat

Zara té 4 bàsics que salvaran tots els teus 'looks' de tardor i hivern i que, a més, costen menys de 15 euros. La gran majoria d'Inditex compta amb una gran quantitat d'articles de moda, i fins i tot trobem alguns que poden arribar a ser preciosos però extravagants. I és que, sens dubte, a l'hora de la veritat, són les peces bàsiques les que ens salven de les dificultats estilístiques.

Per això, hem decidit fer un 'top 4' de les peces bàsiques i imprescindibles de Zara que no han de faltar en el teu armari durant aquesta nova temporada. A més, formen part de la secció 'Special Prices' del web de Zara, de manera que podràs aconseguir-les a un preu molt econòmic. Vols saber de quines peces es tracten?

La samarreta que mai et falla

A vegades tenim aquestes petites crisis en les quals no ens agrada cap mena de 'outfit': ens provem diversos pantalons amb tota classe de bruses i samarretes i res, no hi ha manera. No acabem de trobar el 'look' ideal. Per quan passi això, Zara t'ofereix una samarreta de muscleres que acabarà amb aquestes crisis.

Fotografia de la peça de Zara, octubre de 2020
Bàsica i molt ble: ¿es pot demanar alguna cosa més? | Zara

Es tracta d'una samarreta bàsica de coll rodó i màniga llarga que està feta amb viscosa, polièster i poliamida. El característic d'aquest jersei és que és bàsic però, alhora, compta amb unes muscleres que li donen un toc formal i interessant. Aquesta peça està disponible en tres colors: gris, marró i negre, i es pot trobar des de la talla S fins a la XXL per tan sols 5,99 euros (abans 12,95 euros).

La brusa més animal

Si ets més arriscada i no t'agraden les samarretes, sigui pel motiu que sigui, Zara també compta amb una brusa de somni que millora tots els teus 'looks'. Es tracta d'una brusa fluida de coll de solapa de màniga llarga i amb un tancament frontal de botons.

Fotografia de la peça de Zara, octubre de 2020
L'estampat animal mai passa de moda | Zara

Aquesta peça és ideal per combinar amb tota mena de 'jeans' i faldilles de tir alt, ja que li donarà 'rollazo' a qualsevol dels teus 'looks' bàsics. Compta amb un estampat de tigres d'allò més actual i 'trendy', i està disponible en color cru i en color granat. Té un preu de 12,99 euros (abans costava 22,95 euros) a Zara.

Els pantalons definitius

A més de peces per a la part superior del 'outfit', Zara també compta amb una sèrie de pantalons que, a més de ser ideals per a la tardor i l'hivern, tenen un preu d'allò més econòmic. El model que hem seleccionat és de tir mig i compta amb butxaques al davant i una falsa butxaca de viu en la part posterior. Té un tancament frontal amb cremallera, un botó interior i un ganxo metàl·lic.

Fotografia de la peça de Zara, octubre de 2020
Els pantalons de quadres és ideal per combinar amb peces bàsiques | Zara

El que més ens agrada d'aquest pantaló és que és cigarret, de manera que estilitza amb totes les forces i, a més, compta amb un estampat de quadres, un estil que mai passa de moda i que és molt fàcil de combinar amb tota classe de peces bàsiques. Té un preu de 12,99 euros a Zara (abans 25,95 euros) i està disponible des de la talla XS fins a la XXL.

La dessuadora més 'trendy' i elegant

D'altra banda, si el que necessites és una peça que et faci entrar en calor però amb molt estil, Zara també t'ho posa fàcil amb aquesta dessuadora, que està feta de cotó (almenys un 50% és orgànic). El característic d'aquesta dessuadora és que, tot i ser bàsica, té unes muscleres ideals que li donen a la peça molt estil.

A més, compta amb unes mànigues folgades ideals. Aquesta peça té un preu de 7,99 euros (abans 12,95 euros) i està disponible en color rosa, gris perla i blanc. Quin és el teu preferit?

Fotografia de la peça de Zara, octubre de 2020
Entre els 3 colors, ens vam quedar amb el rosa | Zara