Exterior d'un establiment de Mercadona

Els quatre millors regals de Mercadona per al Dia del Pare amb els quals encertaràs segur

Mercadona sorprèn amb quatre articles ideals per al Dia del Pare

Dissabte que ve, 19 de març, a Espanya se celebra el Dia del Pare, i Mercadona és conscient de la importància d'aquesta data. Molta gent opta per tenir un detallet amb el seu progenitor, però sempre sorgeixen dubtes sobre què regalar. Per això, la cadena de supermercats valenciana ens ha volgut donar un cop de mà ampliant el catàleg de productes de perfumeria.

Concretament, Mercadona ha sorprès amb quatre lots de productes que són una aposta segura. Es tracta de World's Best Dad, Misty Wood Esencia Vital i Eau de Toilette Ikiru, a més d'un pack especial de la maquineta d'afaitar Precision System 6. En definitiva, tres opcions molt especials per a regalar als pares en un dia tan especial.

Els nous lots de Mercadona per al Dia del Pare

1. World's Best Dad

El primer lot és el World's Best Dad. Es tracta d'un pack molt interessant que inclou un pot de colònia de 45 mil·lilitres i un gel de bany de 100 mil·lilitres. Mercadona explica que el lot ha estat elaborat pel proveïdor totaler Jesús Gómez a les instal·lacions de Rafelbunyol, a la província de València.

Lot World's Best Dad amb dos productes i una cinta
El lot World's Best Dad de Mercadona | Mercadona

 

2. Misty Wood Esencia Vital

Pel que fa a Misty Wood, és un lot amb més productes que el primer. Aquest conté un flascó d'aigua de colònia, un gel de bany, un xampú i una crema aftershave.

El gel de bany, perfumat, està especialment pensat per a netejar la pell de manera suau, respectant l'equilibri natural. El xampú, per la seva banda, destaca perquè és apte per a qualsevol mena de cabell.

Lot Misty Rood amb caixa de color verd i quadre productes
El Misty Wood és el lot més complet de Mercadona | Mercadona

Finalment, l'aftershave, indicat per a després d'afaitar-se, té una doble funció. Aquest producte hidrata i cuida la pell i, a més, proporciona una immediata sensació de confort. El proveïdor, en aquest cas, és RNB, qui ha elaborat el lot a les seves instal·lacions de La Pobla de Vallbona, a la província de València.

 

3. Eau de toilette Ikiru

Aquest lot crida molt l'atenció perquè conté dos productes. Un flascó d'aigua de colònia  de 100 mil·lilitres i un altre de mida reduïda, de 30 mil·lilitres.

Aquest producte s'aplica directament sobre la pell, i les millors zones per a fer-ho són les temples, la base del coll i la part interna dels canells i dels colzes. Això sí, per a percebre'n l'olor definitiva es recomana esperar al voltant de quinze minuts. En aquest cas, el proveïdor de Mercadona torna a ser RNB.

Eau de Toilette Ikiru amb dos ampolles de colònia i una caixa blava
Eau de Toilette Ikiru conté dos productes de bellesa masculina | Mercadona

 

4. Maquinetes Precision System 6

Com hem dit, a més dels tres lots esmentats, Mercadona ha posat a disposició dels clients un altre producte. Es tracta del lot d'unitats limitades de la maquineta d'afaitar Precision System 6, de la marca Deliplus. Inclou el mànec, un suport i vuit recanvis amb banda lubricant d'àloe vera i vitamina E.

Acabat perfecte i sense irritacions gràcies a Precision System 6

Les maquinetes Precision System 6 s'han convertit en un dels productes més populars de Mercadona. La millor solució per a les persones que s'afaiten cada dia i que busquen un extra de lubricació.

Màquines d'afaitar de Mercadona amb caixa blava i un exemplar
L'edició limitada de màquines d'afaitar Precision System 6 de Mercadona | Mercadona

Aquesta maquineta és ideal per a les pells sensibles o les barbes tancades, perquè gràcies al disseny avançat que té aconsegueix els millors resultats. Compta amb sis fulles separades entre si que faciliten la neteja i un mànec ergonòmic. També té un retallador de precisió, situat a la part posterior, amb el qual s'arriba a les zones difícils, com a sota del nas o a les patilles.

A més, compta amb una doble banda lubricant que millora el lliscament de la fulla i evita irritacions. I, gràcies a la tira de protecció, s'aconsegueix estirar la pell i eliminar l'excés d'espuma. En definitiva, un regal ideal per al Dia del Pare.