Els 4 productes de Lidl que han estat premiats i no voldràs perdre't

Diverses organitzacions independents han premiat quatre articles de la cadena de distribució alemanya per la seva relació qualitat-preu

Imatge de la façana exterior d'un supermercat Lidl
Diverses organitzacions independents han premiat quatre articles de la cadena de distribució alemanya per la seva relació qualitat-preu | Catalunya Diari

Aquests quatre articles de Lidl han estat premiats per diverses entitats independents. L'empresa alemanya no és només un dels supermercats millor considerats pels seus clients a causa de la relació qualitat-preu que posseeixen alguns dels seus productes.

La cadena de distribució, a més, pot presumir de molts dels seus articles, siguin de neteja, d'alimentació o cura personal, que han aconseguit la categoria de premiats gràcies a les anàlisis de diferents organitzacions independents que han lloat amb freqüència el seu compromís amb la qualitat i amb el tracte amb el client. Si vols saber quins són aquests productes, a continuació, et deixem els quatre més reconeguts per les diferents entitats. 

Begudes de fruita

A Lidl podràs trobar una beguda de fruites difícil de trobar a altres botigues i que ha estat premiada per la seva qualitat. Concretament, d'aquest producte han lloat dos dels seus sabors, la pinya i el mango. 

Tots dos formen part de la marca Solevita que es ven a través d'aquesta marca alemanya. Concretament, en un tast amb uns 200 participants, el 67,5% van escollir el suc de mango com el seu preferit, i en una altra ocasió, el 71,1% van escollir el de pinya. Xifres més que considerables per certificar la seva qualitat i sabor. 

Esprai solar infantil FPS 50+

Aquest esprai infantil de protecció 50+ es pot trobar al catàleg de Lidl com un dels productes premiats. Aquest esprai va ser sotmès a una anàlisi de l'Organització de Consumidors i Usuaris i rebre la categoria de compra mestra per la seva relació qualitat-preu. 

Si ara amb la calor de l'estiu, només vols oferir als més petits de la casa una bona protecció, corre a fer-te amb un d'aquests esprais solars que, justament, estan rebaixats un 22% del seu preu original — de 5,79 euros ha passat a 4,49 euros —. 

Detergent líquid súper concentrat

Aquest detergent líquid súper concentrat es pot trobar a les estanteries de Lidl, la cadena de distribució preferida entre els consumidors. El producte que disposa de 28 rentades en els quals actua contra tota mena de taca i evita l'enfosquiment dels teixits gràcies al seu principi actiu, ha estat també premiat per la seva relació qualitat-preu. 

El detergent líquid súper concentrat deixa un agradable aroma a àloe vera a cada una de les seves rentades que, per ara, et surten a 0,08 euros. 

Cervesa negra Argus

En aquest llistat de productes reconeguts per diferents organitzacions independents també es cola una cervesa de Lidl: la cervesa negra Argus. De fet, Argus és una de les marques més longeves del grup de distribució alemany perquè s'elabora des del 1844. Argus fabrica les seves cerveses a València, i té varietats de cervesa rossa o negra, sent aquesta última la millor considerada. 

El seu punt amarg i el seu cos la fan estar a l'altura d'altres cerveses negres com la mítica Guinness. La gran diferència entre les altres és que Argus té un preu irrisori de només 39 cèntims.


Comentaris

envia el comentari