Imatge de supermercat Bonpreu

La queixa d'un client amb un dels productes de Bonpreu: «No ho havia vist mai»

Un usuari es queixa per un dels productes de la cadena

La cadena Bonpreu i Esclat, novament a l'ull de l'huracà. Darrerament, i a les xarxes socials, el grup està sent víctima de diverses queixes per part de clients que estan descontents amb alguns dels seus productes. 

La cadena catalana ha estat criticada en diverses ocasions pel preu dels seus productes i la procedència d'aquests. Ara, però, un dels clients de la cadena ha expressat la seva disconformitat amb l'estat d'un dels seus productes. 

Un client es troba amb una sorpresa en obrir un dels productes de Bonpreu

Aquest divendres, el client de Bonpreu en qüestió ha anat a un dels seus establiments a Ripollet, al Vallès Occidental, per comprar uns panets per esmorzar. En obrir el paquet, però, s'ha trobat que els pans estaven secs i durs. 

A través d'una piulada s'ha queixat de la seva compra i ha adjuntat un vídeo com a prova que el producte tenia tanta duresa que era impossible consumir-lo. «Mai de la vida havia vist una cosa tan dura! Gairebé es podrien fer servir per aixecar una paret!», ha dit el client, @jordijcanals, sobre el producte. 

«Fet del dia, diuen...»

Els panets que l'usuari ha comprat al Bonpreu de Ripollet eren, segons l'home, completament inconsumibles i l'autor de la piulada qüestiona que realment s'hagin fet aquell mateix dia.

Els supermercats Bonpreu i Esclat, ofereixen en el seu forn de pa aliments fets al moment o hores abans, per la qual cosa el consumidor s'espera un producte fresc i bo per a consumir. 

No obstant això, aquest fil de Twitter posa en dubte que realment sigui el cas perquè, tal com diu l'usuari, «com a mínim deu fer dos o tres dies que estava al prestatge».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!