Façana d'un establiment Mercadona

La queixa viral contra Mercadona per la gran pujada de preu d'un producte

La queixa s'ha viralitzat perquè és un dels productes més emblemàtics de la cadena

Tothom torna a parlar de Mercadona. Aquesta vegada, i com és recurrent des de fa uns mesos, la raó que ha motivat aquest «escarn públic» ha estat l'augment en un dels productes més sol·licitats de la cadena valenciana per part dels seus clients.

Aprofitant el paper de les xarxes socials com a mitjà per fer pública aquest tipus de situacions, alguns usuaris no han trigat a publicar-hi contingut. Com es podia esperar, aquesta publicació ha suscitat reaccions molt diverses entre si.

Els clients es queixen per l'augment del preu en aquest producte

Tot i que és cert que la marca Hacendado té molts productes icònics i ben rebuts per la clientela, alguns destaquen per sobre dels altres. Un clar exemple són els Cereals farcits de llet, els quals estan disponibles tant en caixes de 500 grams com en bossetes de 175 grams.

Són molt típics per esmorzar i s'han configurat com un dels cereals preferits dels nens i joves. Per si no n'hi hagués prou, es tractava d'una opció força econòmica per a totes les butxaques, per la qual cosa els clients s'emportaven a casa un producte de qualitat amb un bon preu.

No obstant això, podria estar perdent l'afecte de la clientela a conseqüència del preu que tenen actualment. Tal com afirmava el tuiter @AleexSanchezM2, aquests cereals feia setmanes que pujaven de preu. Lluny de ser un fet puntual, l'augment ha anat pujant fins a aconseguir que la caixa de 500 grams valgui 2,60 €, malgrat costar fa només uns mesos 1,65 €. Per tant, aquest producte de Mercadona n'ha augmentat gairebé 1 € el preu. Tenint en compte aquest augment, l'usuari ha declarat que «@Mercadona se'n riu de nosaltres».

Alguns usuaris retreuen que continuïn comprant a Mercadona

Les opinions que ha provocat el tuit són molt variades, però la majoria comparteixen un clar missatge: es titlla els clients de còmplices per continuar anant a comprar als establiments de la cadena valenciana.

Tant en les respostes com en la secció dels tuits esmentats, els usuaris han confirmat que Mercadona se'n riu dels clients perquè, precisament, aquests li ho permeten. A més, afegien que l'augment de preus no només repercuteix els cereals, sinó també molts altres productes de la cadena.

Una de les respostes més sonades era la de l'usuari @kriistianfer: «Bé, se'n riu d'aquells que, per més que us el pugen, encara torneu. Si en lloc de canviar de súper l'únic que feu són fotetes amb queixes, doncs així continuaran fent-ho».

Tanmateix, tampoc ha faltat qui ha «defès» que alguns clients continuïn comprant a la cadena valenciana. Sobretot, aquells amb restriccions alimentàries o que depenen de productes vegans, sense gluten… que, de vegades, només es troben a Mercadona.

Altres productes també han pujat considerablement de preu

Un dels augments més comentats a les xarxes ha estat el del preu del Gelat amb sabor ou de xocolata. Tot i que és cert que Mercadona compta amb una àmplia varietat de gelats, aquest és un dels que sembla que tenen més adeptes.

Precisament per això, no han trigat a queixar-se que, en poc més d'un any, la terrina d'aquest gelat n'ha augmentat el preu fins a gairebé un 100 %. Abans, els clients podien aconseguir aquest gelat per un preu d'1,80 €, mentre que ara el preu s'ha establert en els 3,30 €. Una xifra temuda que podria continuar augmentant amb el pas dels mesos, ja que encara ha d'arribar estiu i el consum del gelat creixerà.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!