Muntatge amb una dona amb la mà a la boca i l'entrada d'un Mercadona darrere

La reina Letícia, enxampada amb un producte de 3 € de Mercadona a la mà

Acostuma a ser assídua a una de les seccions d'aquesta cadena

Depenent de quina persona parlem, en tindrem una idea o una altra. Per exemple, a l'hora de comprar, podem intuir el seu nivell econòmic per saber què es pot permetre i fins on pot arribar. I què cal dir si de la persona de què parlem és la reina d'Espanya.

Es dona per fet que Letícia Ortiz té accés a molts productes que per a qualsevol persona normal serien prohibitius. Tant per a la rutina de bellesa, lavabo o simple consum s'entén que, a causa del seu nivell econòmic, no ha d'escatimar en despeses. I encara menys ha d'estar mirant ofertes.

És complicat imaginar-se la situació que t'explicarem en aquest article. Els monarques espanyols, al final, tenen un seguici de persones treballant per a ells i el que per a nosaltres és molt corrent, per a ells no tant. Parlem d'una cosa tan normal com anar a un establiment a fer la compra .

Et sorprendrà que la nostra reina també vagi a fer la compra al supermercat com qualsevol persona. Això sí, cal matisar que no és una cosa que sigui gaire freqüent. Sol fer-ho en comptades ocasions, però no deixa de ser una sorpresa per a dependents i clients.

La reina Letícia sorprèn Mercadona

Mercadona és la cadena escollida per la nostra monarca per anar a comprar allò que necessita. Concretament, se la va veure abans de viatjar amb el seu marit fins a Palma de Mallorca. Allà va aparèixer amb una samarreta de màniga curta blanca i uns pantalons de color beix.

Va ser al supermercat que la cadena té al carrer Peñalara d'Aravaca, com recull el mitjà Look en exclusiva. A més, va anar-hi buscant passar totalment desapercebuda, per la qual cosa ni tan sols estava acompanyada pel seu cos de seguretat. Volia passar per una clienta més.

Muntatge amb dona sorpresa en un supermercat i logotip de Mercadona
No et creuràs el que va comprar la reina Letícia | Europa Press, Getty Images, Pexels

Tot i això, és conscient que és una persona fàcilment reconeixible i va posar tot de la seva part perquè ningú sabés qui era. Al seu 'look' quotidià, hi va afegir unes ulleres de sol àmplies. A més, va intentar intercanviar el mínim de paraules possibles amb la caixera. Per acabar, va pagar el que duia en efectiu.

D'aquesta manera, podem veure com no es vol oblidar de la seva etapa abans de ser reina. A més, va anar a comprar un producte del més normal. Un article que podria haver format part tant de la teva bossa com de la meva. Pots endevinar de què es tracta? Només has de continuar llegint.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Assídua a la secció de perfumeria

Si hi ha una secció de Mercadona que la reina Letícia visita amb assiduïtat, aquesta és la de perfumeria. Li agrada acostar-se a donar una ullada i veure les novetats. Així mateix, també té alguns productes preferits que no dubta a comprar perquè no faltin a casa si se li acaben.

L'article que la reina es va emportar per al palau forma part del lineal fix de maquillatge de la cadena València. En concret, es va comprar un 'eyeliner' que es ven sota la marca pròpia Deliplus. En el seu cas, va optar per un de color negre per aconseguir una mirada més intensa. Un bon perfilador d'ulls pot ser un gran aliat.

Aquest producte es ven a les diferents botigues en dues varietats. D'una banda tenim el tradicional delineador d'ulls negre. Però, per als que vulguin que el seu maquillatge ho aguanti tot, també es va posar a la venda la versió 'waterproof' resistent a l'aigua. En tots dos casos el preu és el mateix: 3,50 euros.

Ja t'hem revelat un dels trucs que té la reialesa del nostre país per aconseguir els seus 'looks'. I a sobre tens una manera ben senzilla d'imitar-la, ja que Mercadona és un supermercat conegut per tothom i a mà. No tens excusa. Et sortirà ben barat sentir-te una 'royal'.