Muntatge amb David Beckham i una mariscada a un restaurant de Barcelona

El restaurant de Barcelona on David Beckham ha anat a menjar el millor marisc

L'exfutbolista va visitar Barcelona per gravar un espot publicitari i va menjar percebes, ostres i angules al restaurant Botafumeiro de la ciutat comtal

David Beckham ha vingut a Catalunya per motius laborals, concretament per a gravar un anunci publicitari d'una marca de cervesa. I aprofitant la seva estada a la capital catalana, no ha dubtat a degustar el seu plat preferit en un conegut restaurant de Barcelona.

L'exfutbolista del Reial Madrid va gaudir d'una experiència gastronòmica al restaurant Botafumeiro de Barcelona. Es tracta d'un dels espais culinaris de més prestigi, ubicat al número 81 del carrer Gran de Gràcia.

David Beckham gaudeix del millor marisc en un restaurant de Barcelona

L'anglès, que compta amb més de 86 milions de seguidors a Instagram, va publicar una instantània al seu compte. A la imatge, on apareix posant amb un percebe, David Beckham escrivia: “Un dels meus plats preferits quan estava de temporada a Espanya”.

A més d'aquest menjar, també va demanar diversos tipus de marisc com ostres, escamarlans i anguiles. Beckham també va voler tastar diversos tipus de vi. Però aquesta vegada no va estar acompanyat ni per la dona, Victoria Beckham, ni per cap dels seus quatre fills.

El restaurant tampoc va trigar a publicar a les xarxes la visita de l'exfutbolista. Ho va fer a través d'un vídeo que es va convertir en viral, poques hores després de la seva publicació. Al vídeo es mostra com Beckham prova les angules de la mà de Juan Jesús Pérez Alonso, l'amo de la sala del restaurant.

Per aquest lloc han passat cèlebres personalitats com Gerald Butler, Woody Allen, Shakira, Beyoncé, Richard Nixon o Ariana Grande, entre d'altres. També ho han fet esportistes de la talla de Pau Gasol o Mauricio Pochettino.

David Beckham visita la ciutat comtal per gravar un espot publicitari

En la visita a Barcelona un grup de persones va veure baixar d'una furgoneta negra al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona. Finalment, el propietari de l'Inter de Miami va baixar del vehicle al carrer Comercial, just darrere del centre cultural del Born.

Ho va fer a primera hora de la tarda i, ràpidament, un grup de fans va aprofitar per demanar-li autògrafs i fer-s'hi fotos. Després va entrar en una galeria situada al mateix carrer per gravar el seu espot publicitari.