Foto d´un establiment de roba amb descomptes i imatge destacada al´esquerra de Barcelona

El carrer de Barcelona que és ple de botigues outlet: descomptes de fins al 80%

Pels que vulguin fer un pla diferent i comprar gangues de grans marques, Barcelona té un carrer ideal per passar el dia

Quan algú vol anar a comprar roba de marca, però amb grans descomptes sol anar a la Roca Village. Però el que molts no saben és que hi ha botigues molt més barates amb gangues irresistibles.

Per exemple, hi ha un carrer al centre de Barcelona que està ple d'outlets i tenen descomptes de fins al 80%. A totes aquestes botigues disposen de roba de molt bona qualitat i productes que es poden trobar fins i tot per 1 euro.

Aquests són els outlets de Barcelona amb les millors gangues

En primer lloc, cal saber que els outlets que millors promocions tenen de grans marques es troben al carrer Girona. Allà hi ha tota mena de botigues que ofereixen roba d'altres temporades o roba en liquidació amb descomptes molt alts.

Botigues de Barcelona amb roba de marca i grans descomptes

Nom de la botigaTipus de roba
Outlet Pop Up

Roba multimarca i esport al -50%

Outlet Simorra Barcelona

Roba de dona de Zara i Mango al -60%

Boboli

Roba de nen amb peces de roba a 1 euro

Nice things Outlet

Roba multimarca de dona rebaixada

Mango Outlet

Roba de la firma Mango amb grans descomptes

Montana Outlet

Roba de grans marques rebaixada

Veneno en la Piel Outlet

Roba per a festes, batejos, casaments i més al -60%

Etxart Panno Outlet

Roba casual i dinàmica amb un toc especial per preus molt baixos

Hi ha una quantitat increïble de botigues. Totes elles es troben al mateix carrer, però l'única que no és allà és Boboli. Aquest local se situa al carrer de Casp, a l'Eixample. De tota manera, totes les botigues de la taula tenen primeres marques en liquidació.

Un pla diferent per passar el dia

Per als que els vingui de gust fer algun pla diferent, anar a Barcelona és una de les opcions més ideals. A més a més, es poden fer multitud de coses. Per exemple, anar a comprar roba a llocs molt especials i que pocs coneixen.

Les botigues outlet són una opció genial per passar el dia amb amics i en família i poder comprar sense gastar gaires diners. Així que és un pla ideal per a aquells que busquen fer coses diferents i estalviar.

A més a més, el que d'interessant anar ara a Barcelona és que hi ha molts establiments que estan de rebaixes. És per això que, tot i que sempre tenen promocions, ara segurament tindran els preus molt més baixos.