Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge fotos supermercat DIA amb nou pastís de xocolata

Tasto els pastissos de xocolata blanca de DIA i no m'han agradat per un motiu de pes

Als supermercats DIA, tenen una novetat en postres que els fabrica Postres Reina, ideal per als més llaminers

Els supermercats DIA solen tenir poques novetats als seus productes d'alimentació. Per això, quan vaig veure que havien tret unes postres noves, no vaig dubtar a posar-lo al carret de la compra per poder-lo provar, ja que normalment només solen tenir iogurts, flams i poca innovació en aquest tipus de productes.

El nom d'aquestes postres de supermercats DIA, sens dubte pot resultar confús, pel fet que en anomenar-se pastís, gairebé tots pensem en el típic pastís rodó, però res més lluny de la realitat, ja que són dos envasos petits individuals.

Els pastissos de xocolata blanca dels supermercats DIA

Aquests pastissos dels supermercats DIA venen en dos gotets de 70 grams cadascun. Es presenten en un envàs transparent amb la tapa d'alumini. La veritat és que tancats em va semblar que tenien una pinta boníssima, però la meva opinió va canviar radicalment una vegada que els vaig provar.

interior pastís caprici supermrecats DIA amb cullera
L'interior d'aquest pastís compta amb diverses capes de xocolata i galetes | catalunyadiari.com

Els seus ingredients són una bomba de rellotgeria per a tot aquell que no toleri gaire el sucre. A mi normalment m'agraden les coses dolces, però és que aquests pastissos de xocolata blanca de DIA són massa dolços, fa la sensació que mastegues sucre.

A més, al fons compta amb una galeta Maria, i després diverses capes de nata i xocolata blanca. Des del meu punt de vista, és massa dolça per a tan poca quantitat de producte.

valors nutricionals pastís de xocolata DIA
Ingredients força ensucrats | catalunyadiari.com

Tenia les expectatives força altes perquè les fabrica Postres Reina, però no vaig aconseguir acabar-me l'envàs a causa del seu sabor massa ensucrat. Embafen molt! El preu és d'1,49 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.