Sara Carbonero llueix els pantalons de campana de Calzedonia

La parella d’Iker Casillas va penjar a Instagram una imatge del seu viatge a Porto per mostrar la seva acertada selecció d’‘outfit’

Sara Carbonero passeja per Porto amb pantalons de campana
Sara Carbonero passeja per Porto amb pantalons de campana | INSTAGRAM @saracarbonero

Les xarxes socials s’han encès fruit de la fotografia d'Instagram en la qual hem pogut veure a la ‘influencer’ lluint uns pantalons de campana. Tant les seguidores de la tendència d’aquesta vestimenta com les detractores han volgut donar la seva opinió sobre el ‘look’ de la periodista, la qual no podria haver seleccionat millor el seu ‘outfit’.

Una lliçó d’estil

El ‘look’ casual de Sara Carbonero ha estat tota una revelació estilística, i serà una empenta per animar a les dones que encara estan insegures amb els pantalons de campana a lluir-los públicament.

La periodista va fer una combinació perfecta amb els seus pantalons
La periodista va fer una combinació perfecta amb els seus pantalons | INSTAGRAM @saracarbonero

 

El que més va cridar l’atenció de la vestimenta de Carbonero van ser sens dubte els ‘leggins’ de campana amb efecte de vellut de Calzedonia. Va combinar el ‘look’ amb una samarreta blanca, un abric tipus americana d’altura mitjana de color negre i unes sabatilles All Star blanques de la marca Converse.

Va escollir com a accessoris una bossa de Chanel de color negre i unes ulleres de sol del mateix color. El conjunt ha resultat ser ideal per a la vida diària sense deixar de tenir un toc especial amb els ‘leggings’ de Calzedonia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Els ‘leggins’ campana de Calzedonia

Calzedonia mai es queda un pas enrere pel que fa a originalitat i estil, i amb aquesta peça de roba que sembla més aviat uns pantalons s’ha sumat a la tendència per la campana, tot i ser a partir del genoll. L’apertura no és tan ampla com en altres pantalons, i és ideal com a opció intermèdia per incorporar al nostre armari.

Els 'leggings' campana de Calzedonia que Sara Carbonero llueix
Els 'leggings' campana de Calzedonia que Sara Carbonero llueix | CALZEDONIA

 

L'espectacularitat d’aquests ‘leggins’ no és solament que siguin acampanats, sinó també el material tipus pana, la cintura alta i el tancament frontal de cremallera que donen a aquesta peça de roba l’aparença de pantaló.

Disponibles en color marró i negre, els ‘leggins’ de Calzedonia poden comprar-se a un preu de 35,95. Sent confortables per la rutina diària i essencials per la tendència 2019, poden aconseguir-se per un preu esplèndid.


Comentaris

envia el comentari