Rètol de la marca de roba ZARA, a l'entrada d'una de les botigues

El secret millor guardat de Zara: els millors dies per comprar a les seves botigues

Si vols marcar tendència, descobreix quins dies hauries d'anar a comprar a Zara

L'imperi d'Inditex no passa per desapercebut per a ningú. I és que, sense importar on et trobis, segurament t'acabaràs topant amb alguna de les botigues pertanyents a la companyia fundada per Amancio Ortega.

És cert que cadascú té la seva botiga Inditex predilecta. Tot i això, una de les marques insígnies de la multinacional és Zara, ja que és capaç de reunir un gran nombre de clients, tant a nivell nacional com internacional. No obstant això, molts dels seus usuaris no són conscients que hi ha dies 'clau' per comprar a les botigues.

Revelen quins són els millors dies per comprar a Zara

Quan es tracta de comprar roba, és innegable que tots busquem aquelles peces amb què sentir-nos a gust. No només per la comoditat que pugui aportar, sinó per la sensació de saber que portem una cosa que ens queda bé. Per aconseguir aquest tipus de peces, no hi ha res com una visita a Zara.

Tot i això, sembla que comprar a Zara no és el mateix tots els dies de la setmana. Com ha compartit la 'influencer' de moda Carmeron per a Mujer.es, les clientes haurien de marcar als seus calendaris fins a 3 dies a la setmana.

Un cartell d'una botiga Zara, el 5 de març de 2022, a Madrid (Espanya)
Zara incorporarà novetats 3 dies a la setmana | Europa Press

Això és perquè, fins ara, dilluns i dijous eren els dies en què la cadena de moda incorporava les seves novetats a les botigues. Tot i això, sembla que Zara ha decidit afegir un dia més, el qual afectaria només les botigues físiques.

Per al mitjà ja citat, declarava: «dilluns i dijous són els dies de novetats de Zara, però l'altre dia em van confiar que a partir d'ara seran dilluns, dimecres i dijous».

Alhora, confirmava que la informació provenia d'una persona «que s'identifica com a treballadora de la botiga». Per tant, s'espera que pròximament les clientes també puguin gaudir de novetats els dimecres.

No és l'única sorprenent revelació sobre Zara

Per si no n'hi hagués prou, aquesta no ha estat l'única informació sobre Zara, que s'ha guanyat l'atenció de tots els clients. Fa només uns dies, des de la companyia, confirmaven la intenció de retirar les alarmes dures de tots els productes. Així, els articles passaran a contenir nous sistemes de seguretat.

Com que es tracta d'una mesura que es troba en un període de prova, només tindrà lloc a les botigues Zara, sense que això afecti les altres botigues d'Inditex. Ara bé, en cas que la prova resulti òptima, no podem descartar la inclusió de la mesura esmentada a les altres botigues.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Interior de la botida de roba Zara
Zara ha declarat la guerra a les alarmes de plàstic dur | Zara

La decisió, lluny de ser casual, hauria estat motivada per diversos factors. En primer lloc, tindríem l'agilitació del procés de compra, en no haver d'extreure les alarmes dures. I, en segon lloc, permetria reduir l'impacte mediambiental de Zara , ja que deixarien d'utilitzar una gran quantitat de plàstic.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!