App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

El servei de Mercadona que pots tornar a utilitzar en moltes botigues catalanes

Es reactivarà progressivament en tots els supermercats de la cadena

Mercadona 2020
Mercadona recupera el servei de suc de taronja acabat d'esprémer | Mercadona

La companyia de supermercats Mercadona recupera ja el servei de suc de taronja acabat d'esprémer en 600 establiments del territori. L'arribada del coronavirus va fer que els supermercats s'adaptessin a les noves mesures de seguretat, i per tal d'evitar possibles contagis entre els clients, Mercadona va aturar el funcionament de les màquines espremedores d'autoservei situades a la secció de Fruita i Verdura de totes les seves botigues. 

Amb la tornada a la 'nova normalitat' ja es pot gaudir de nou d'aquest servei en 600 supermercats d'arreu del país. A Catalunya ja es pot utilitzar en 131 establiments, més de la meitat de les botigues catalanes de la cadena. L'ús d'aquestes màquines espremedores d'autoservei es va aturar al mes de març i no es va començar a recuperar fins a mitjans de maig, a mesura que els municipis anaven avançant en les diferents fases de la desescalada. Per tal de satisfer les necessitats dels clients, la companyia espera reactivar l'ús d'aquests aparells en les més de 1.600 botigues de la cadena durant els mesos vinents. 

Suc de taronja a punt per consumir

El servei de suc de taronja acabat d'esprémer que ofereix Mercadona va néixer fruit d'un projecte innovador entre la companyia, el proveïdor especialista 'Zumex' i els propis clients, tenint en compte les seves necessitats i també les dels treballadors de l'empresa. Les màquines espremedores es van començar a implantar als supermercats l'any 2016, però no va ser fins a l'abril del 2017 quan van quedar instaurades en tots els establiments. 

D'aquesta manera, els clients poden gaudir d'un suc de taronja acabat d'esprémer, a punt per consumir, disponible a la secció de Fruita i Verdura dels supermercats. A més a més s'ofereixen tres formats d'ampolla, a escollir per cada client: 250 mil·lilitres, 500 mil·lilitres o ampolles d'1 litre. 


Comentaris

envia el comentari