Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb un saló de fons i dos cercles, un amb diverses fulles de llorer i l'altre amb canyella en branca i pols

Com fer servir la canyella i el llorer per fer un amulet que atrau l'abundància a casa

Un remei popular que ha passat de generació en generació molt fàcil d'usar

La canyella i el llorer són dues espècies molt utilitzades a la cuina. Però també tenen propietats espirituals i màgiques que ens poden ajudar a millorar la nostra vida.

Segons el Feng Shui, tots dos ingredients són símbols d'abundància, riquesa i bona energia, i si els combinem podem crear un poderós amulet que ens ajudarà a atreure la prosperitat i la bona sort.

Però, per poder gaudir dels seus beneficis, és essencial saber com fer un amulet amb canyella i llorer de manera senzilla i efectiva. usant només uns quants ingredients que segurament tens a casa. Especialment, també has de saber com fer-lo servir correctament per potenciar els seus beneficis i assolir els teus objectius.

Què necessites per fer l'amulet de canyella i llorer?

Per fer l'amulet de canyella i llorer necessites els materials següents. En primer lloc, necessites una bosseta de roba vermella o verda, que són els colors de l'abundància i la prosperitat.

També necessitaràs tres fulles de llorer seques, que representen l'èxit, la victòria i la protecció. Una branca de canyella o una culleradeta de canyella en pols, que simbolitza la dolçor, la passió i l'atracció i tres monedes de qualsevol valor, que simbolitzen els diners, la riquesa i l'abundància.

Muntatge amb l'interior d'una casa de fons i diverses fulles de llorer amuntegades i canyella en branca
A més, és un amulet amb una qualitat única, gràcies al seu gran poder aromàtic. | Getty Images, Billion Photos, Getty Images Pro

Finalment, que gairebé podríem dir que és un dels elements més importants, escull un tros de paper i un llapis. És l'element ideal per escriure la teva petició o desig.

Com es fa l'amulet?

Els passos per fer el nostre amulet són els següents. Escriu al paper la teva petició o desig relacionat amb l'abundància, la prosperitat o la bona sort.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Pot ser una cosa concreta o general, però ha de ser clara i positiva. Per exemple: «Vull tenir una feina millor», «Vull aconseguir més ingressos econòmics» o «Vull créixer en la meva feina», etc.

Doblega el paper tres vegades i col·loca'l dins de la bosseta de tela. Afegeix les tres fulles de llorer, la branca de canyella o la canyella en pols i les tres monedes dins de la bosseta. Tanca bé la bosseta amb un nus o una cinta i agita-la suaument per barrejar els ingredients.

Sostingues l'amulet entre les teves mans i repeteix la teva petició o desig tres vegades amb fe i confiança. Agraeix a l'univers per escoltar-te i per concedir-te allò que desitges.

Com fer-ho fàcilment a casa?

L'amulet de canyella i llorer es pot fer servir de diferents formes, segons la teva preferència o conveniència. Per exemple, pots col·locar-lo sota el coixí oa la tauleta de nit. Perquè actuï mentre dorms i t'ajudi a tenir somnis positius i premonitoris.

Muntatge amb una imatge de fons d'un llit fet i una altra imatge d'un home dormint sobre un sofà
Pots col·locar el teu amulet sota el coixí o a la teva tauleta de nit | Getty Images, Pexels

També pots portar-lo amb tu a la teva bossa, cartera o butxaca perquè t'acompanyi durant el dia i et protegeixi de les males energies i les enveges.

Si no, pots col·locar-lo en un lloc visible de casa teva o de l'oficina, com una prestatgeria, un escriptori o una lleixa. Si ho fas, és ideal a l'hora d'atreure les bones vibracions i les oportunitats al teu espai.

És important que cuidis el teu amulet de canyella i llorer i que ho netegis periòdicament per mantenir la seva energia activa. Per això, li pots passar un drap humit amb aigua o amb una infusió d'herbes com romaní, ruda o sàlvia.

També el pots exposar al sol o a la lluna durant unes hores per recarregar-lo. Aquest senzill i simple amulet és una manera fàcil i econòmica de crear un objecte màgic que t'ajudarà a millorar la teva vida.

Recorda que l'has d'usar amb fe, respecte i gratitud, i que l'has d'acompanyar amb accions positives que t'acostin a les teves metes. Si ho fas així, veuràs com el teu amulet et portarà l'abundància que desitges.