Fotomuntathe del passadis d'un supermercat i foto d'una senyora d'esquenes arrossegant un carro de la compra de color rosa

La indignació d'una clienta d'un conegut supermercat català: «Moltes senyores roben»

No permeten entrar una dona gran de 80 anys a l'establiment per portar caminador

Una clienta va viure una situació escandalosa en entrar a un supermercat del BonÀrea de Badalona. Els treballadors no la van deixar entrar per portar un caminador.

Una dona gran sense poder fer la compra

Els fets van passar el passat 16 de setembre a l'establiment ubicat al carrer Pep Ventura de Badalona. La filla de l'afectada va denunciar la situació que va patir la seva mare de 80 anys a través de les xarxes socials.

Segons la usuària (@MartaSevillaBDN) la seva mare té problemes d'equilibri a causa de la seva edat avançada i necessita portar l'aparell per moure's.

No el van deixar entrar amb el caminador

«Aquest matí, al BonÀrea de Pep Ventura, l'encarregat ha prohibit a la meva mare entrar a comprar amb el seu caminador. Té 80 anys», ha publicat Marta al seu compte de Twitter .

«Li han dit que moltes senyores roben i que agafés un carro. Ella no té equilibri sense el seu caminador», ha sentenciat.

La noia va assegurar que la mateixa tarda de l'incident van anar a parlar amb l'encarregat, però no hi era. També van trucar a Atenció al Client de BonÀrea i estan esperant que contactin amb elles durant aquesta setmana.

Els supermercats cada cop més estrictes

El fil de Twitter on es narren els fets ha causat una gran indignació entre els usuaris de la comunitat. La gran majoria de persones coincideix que haurien de denunciar- ho i altres s'han animat a explicar situacions similars que han tingut a la mateixa cadena de supermercats .

Una usuària assegura que cada vegada són més estrictes als supermercats per evitar robatoris. Explica que el negoci que hi ha sota casa no permet entrar amb bosses ni bossa. «Et fan deixar-ho a l'entrada», afegeix.

El robatori peculiar del Bonpreu de Badalona

Cada cop són més els robatoris que es produeixen als supermercats i l'edat no discrimina. Ja siguin joves o ancians, la gent se les enginya per endur-se a casa algun producte de forma gratuïta.

Un exemple seria un jove que va entrar a robar a un Bonpreu i Esclat muntat en un patinet elèctric. El lladre va entrar a l'establiment, també ubicat a Badalona, conduint un patinet i va fugir a tota pastilla amb quatre potes de pernils.

Als treballadors els va costar reaccionar davant aquest robatori tan peculiar i quan se'n van adonar, ja havien perdut el jove de vista.