Fotomuntatge exterior d'un Bonpreu i un noi conduint un patinet elèctric

Entra en patinet a tot drap en un Bonpreu i roba quatre pernils

El lladre ha aconseguit escapar-se amb el botí

Bonpreu i Esclat és un supermercat català que es fa viral gràcies a les iniciatives que fomenten la inclusió, i també per algunes queixes pels desperfectes dels seus productes. Sigui com sigui, l'empresa sempre se n'emporta una de freda i una de calenta.

Aquesta vegada, el que ha passat en un dels establiments de Bonpreu frega gairebé el que és absurd i sembla sortit d'un gag molt dolent.

Es va emportar quatre pernils en menys de dos minuts

Eren les 10.30 hores d'aquest dimarts, quan un noi va entrar amb un patinet elèctric al supermercat Bonpreu del carrer Sant Ignasi de Loiola, a Badalona, i poc després en sortia a tot drap amb quatre peces de pernil per les quals mai va pagar.

Tal com ha avançat Tot Badalona a Twitter i després ho va confirmar amb el mateix supermercat, un individu va entrar en un establiment de Bonpreu de Badalona per robar quatre potes de pernil.

«Ha entrat directe a la zona dels pernils, que és molt a prop de la porta, n'ha penjat quatre al patinet amb cura, i ha sortit a tota velocitat», expliquen des del supermercat afectat.

Quan els treballadors de Bonpreu van veure l'escena, van intentar parar-ho, però el lladre ja havia aconseguit escapar-se pel carrer.

Un robatori molt peculiar a Bonpreu

Les peces robades estan valorades en uns 250 euros, segons informa l'encarregat de l'establiment de Bonpreu, que ha presentat la denúncia dels fets davant els Mossos d'Esquadra de la localitat.

«Fa uns mesos ens van robar alguns productes, tonyines i olis, però és la primera vegada que algú roba muntat en un patinet», reconeix.