Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de supermercat Bonpreu

Un client de Bonpreu, «indignat» amb un producte de la cadena: «Em sento estafat»

La piulada posa en dubte la qualitat dels productes de la cadena

Bonpreu i Esclat és una cadena catalana que des de fa anys ofereix als seus clients productes frescos i de proximitat que els posiciona en un cert avantatge respecte als seus competidors.

La cadena Bonpreu i Esclat, però, no està lliure de crítica. De fet, setmana rere setmana, alguns dels seus clients esclaten a les xarxes per anomalies o problemes que detecten en els seus productes. 

Les crítiques que posen en evidència el supermercat

Els clients es troben amb sorpreses no gaire agradables en encetar alguns dels productes que compren. Un exemple seria aquest usuari de Twitter que comenta la qualitat d'una safata de formatge que va comprar el dia anterior.

«És sec com una pedra, quasi no es pot menjar a més que no té sabor a res i, precisament barat no és», es queixa l'usuari fent referència en especial a  l'elevat preu (5,10 €) per 166 grams.

Un altre usuari informa que les hamburgueses que ha comprat a la carnisseria del Bonpreu estan gairebé en mal estat després de tres dies. «Deuen ser de dies abans i no de la mateixa caixa...», especula l'autor de la piulada.

L'esforç de la cadena per millorar

Malgrat les crítiques que rep el supermercat per diverses qüestions, una de les coses que els clients no ignoren és com Bonpreu i Esclat està fent tot el possible per a millorar  aquells aspectes que no acaben de ser polits.

És per això que la gran majoria de queixes dels usuaris a les xarxes socials són respostes per la cadena, demanant que els hi facilitin informació per a poder solucionar el problema.

Una clara evidència que el supermercat està intentant recuperar la confiança dels seus clients i vol que tots els seus establiments compleixin amb les expectatives dels seus consumidors.