Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

Lidl declara la guerra a la cel·lulitis: el producte que l'elimina per menys de 16 €

El seu disseny permet fer massatges de forma òptima per tractar la cel·lulitis

Només durant la pubertat, es calcula que fins al 98% de les dones experimenta algun grau de cel·lulitis. Tot i que el percentatge disminueix entre segons quines ètnies o gèneres, la veritat és que no deixa de ser un 'problema' que afecta un gran nombre de persones.

Per sort, Lidl disposa d'una solució per acabar amb els seus molestos efectes, que solen aparèixer en certes zones del cos. Però, a banda de ser molt útil per eliminar la cel·lulitis, té un gran avantatge: és molt econòmic.

L'econòmic producte de Lidl per acabar amb la cel·lulitis

A Lidl trobaràs l'oportunitat perfecta per acabar amb la indesitjada presència de la cel·lulitis. Això és perquè, d'entre tots els productes del seu catàleg, podràs fer-te amb una màquina de fer massatges anticel·lulítica disponible en color rosa i gris, de la marca Silvercrest.

Gràcies als seus 6 rodets de massatge rotatoris, aquest aparell de Lidl permet fer massatges a tot el teixit conjuntiu i alleujar les contractures musculars. Sobre el seu ús, des de la cadena alemanya especifiquen que pot ser flexible per les diferents zones del cos. Per tant, dependrà de l'usuari decidir quines parts del cos prefereix fer massatges.

 

Normalment, la presència de la cel·lulitis és més comuna a: cuixes, glutis, pits, abdomen i braços. Però, gràcies al seu disseny ergonòmic i compacte, no tindràs cap problema a l'hora d'assolir aquestes zones. També podràs ajudar-te de la seva corretja regulable, la qual permet un maneig molt més còmode del dispositiu.

 

Com hem esmentat anteriorment, és un producte amb un preu molt econòmic. Actualment,  pots adquirir aquest massatgeador de Lidl per només 15,99 euros. Tota una ganga! Per aconseguir-lo, podràs comprar-lo mitjançant el seu portal online de compra o visitant qualsevol dels seus establiments físics.

 

Més detalls sobre el massatgeador anticel·lulític de Lidl

 

Sobre aquest producte de Lidl, també hauràs de saber que inclou un adaptador a la xarxa, ja que funciona endollat a la xarxa elèctrica. A més, en el cas de comprar-lo, la màquina anticel·lulítica disposa d'una garantia de 3 anys, així com de nombrosos certificats que avalen la seva qualitat.

 

Pel que fa a l'opinió dels clients, sembla que compta amb la seva aprovació. I és que, segons les valoracions de la pàgina web de Lidl, aquest producte compta amb una puntuació de 4.6/5 estrelles.

[WhatsAppGroup]2[/WhatsAppGroup]

 

A més, ha rebut comentaris com: «Gran dispositiu. És realment bo per a massatges i el preu és immillorable», «Gran dispositiu per fer massatges a les cames, braços i estómac» o «El producte és exactament com es descriu i la qualitat també és molt bona. Des de la comanda fins al lliurament, tot va sortir bé».

[WhatsAppGroup]28[/WhatsAppGroup]