Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del supermercat Esclat.

Un client de Bonpreu esclata en obrir un dels seus productes: «Em sento molt estafat»

El client es troba amb una sorpresa no gaire agradable quan enceta un producte de Bonpreu

Han sigut molts anys d'ençà que Bonpreu va obrir la seva primera botiga a Catalunya, oferint productes de qualitat a un preu molt raonable.

L'empresa és tot un referent en el sector de l'alimentació i està compromesa amb els ciutadans i el territori. Fomenta el consum dels productes frescos de km0 i la sostenibilitat. El seu enfocament i la seva proximitat amb els consumidors és el que realment ha fet que la seva cartera de clients s'hagi anat ampliat durant els últims anys.

No obstant això, els supermercats Bonpreu i Esclat no viuen aliens a la crítica. Dia rere l'altre, la cadena és víctima de crítiques per part dels seus clients, que assegruen que no troben el que s'esperaven als seus productes.

«Torneu-me els diners»

Aquest és exactament el cas d'una de les últimes crítiques per part d'un dels clients de Bonpreu i Esclat. A Twitter, un client de la botiga denunciava que, després de comprar un pot d'anxoves i obrir-lo, s'ha trobat que estava buit per dins: «Em sento extremadament estafat. Torneu-me els diners, després diuen de l'aire a les bosses de patates».

El supermercat ha respost demanant el número del producte per a poder seguir el procés que, el més probable, és que sigui un reembolsament de la compra.

Un altre usuari de Twitter explicava una situació similar en què havia comprat un pot de Nutella i, a part que la data de caducitat era curta, el pot estava completament obert.

Una queixa recurrent

No és la primera vegada que Bonpreu i Esclat es troben en una situació així. Amb la crisi econòmica i la hiperinflació, en pocs mesos els preus dels productes han anat augmentant d'una forma exponencial i els clients es qüestionen si realment Bonpreu és el supermercat més assequible.

Fa uns dies, també, un altre client de Bonpreu feia una piulada alarmat sobre el preu al qual es venien els pinyons: «5,60€ per 60gr de pinyons potser és un pel massa, no? A part de que la meitat del paquet és buit».