Les ambulàncies del SEM en un servei d'urgència

Mor un home després de bolcar amb el tractor a Catalunya

El treballador ha perdut la vida després de bolcar el camió

Els accidents laborals continuen sent recurrents a Catalunya. Encara que hi ha vegades que tot queda en un ensurt, n'hi ha que acaben de la pitjor manera possible.

Això és el que ha passat aquest dimarts a la nit a Ribera d'Ondarra, a Segarra. Un home de 45 anys ha mort a bolcar el tractor que conduïa a una finca, situada al costat del quilòmetre 1 de la L-203.

Hauria fet una volta de campana

Segons han informat els Mossos d'Esquadra i ha pogut confirmar l'Agència Catalana de Notícies , l'home estaria treballant a la finca quan, per causes que encara s'estan investigant, el tractor que conduïa va fer una volta de campana i l'home va sortir disparat.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 23.34 hi, en arribar al lloc de l'accident, no van poder fer res per salvar la vida a l'home.

Mor electrocutat al Montsià

Fa tot just una setmana un altre accident laboral acabo en tragèdia a Catalunya. Un home de 32 anys va morir, el 17 d'agost passat, després d'electrocutar-se mentre estava treballant.

Els fets van passar al municipi de la Galera, al Montsià. Segons l'ACN , l'home estava descarregant un camió i, quan va aixecar el semiremolc, va contactar amb un cable d'alta tensió.

Els fets van passar cap a les dues del migdia, quan l'home estava descarregant un camió amb un altre company. Arran de la descàrrega elèctrica, l'home, veí de Santa Bàrbara, va morir. L'altre treballador va patir lesions de caràcter lleu, però no es tem per la vida.