Persona sorpresa al supermercat

Els Mossos expliquen què has de fer al supermercat si vols evitar un ensurt

El cos dels Mossos d'Esquadra intenten prevenir possibles robatoris mentre es carrega la compra al cotxe

Els Mossos d'Esquadra avisen a la població sobre un dels errors més freqüents que cometem a l'hora de la compra. Si tenim una mica més de cura, podem evitar que ens robin.

Compte quan carregues les compres al cotxe

Portar el cotxe al supermercat és una de les coses més còmodes que podem fer, sobretot si fem compres grans.

No obstant això, és el moment ideal perquè ens robin, ja que estem concentrats a posar les coses al maleter i ens oblidem de vigilar el nostre voltant.

Els lladres sempre estan a l'aguait, no importa si és al supermercat, en un banc o al parc. Els delinqüents trien molt acuradament quan actuaran sense que els enxampin i el moment de la compra resulta ideal per a ells.

Diversos cotxe dins un pàrquing subterrani
Els delinqüents actuen amb molta rapidesa | Getty Images

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els Mossos demanen precaució

Des dels Mossos d'Esquadra avisen els ciutadans d'una situació molt recurrent. Una persona carrega la seva compra al cotxe i de sobte un individu els treu les seves coses.

No importa que sigui del maleter o dels seients davanters, el lladre actua amb molta destresa per emportar-se qualsevol objecte.

Aprofiten la distracció per robar

«Els lladres aprofiten quan carregues la compra del supermercat al cotxe per intentar distreure't i robar-te les teves coses. Vigila!», avisa el cos dels Mossos d'Esquadra.

I és que els delinqüents aprofiten que les persones estan concentrades a posar la seva compra al maleter per emportar-se el que puguin, ja que tot el vehicle està desbloquejat i tenen accés a qualsevol entrada.

Els Mossos recorden que s'ha d'extremar la precaució perquè qualsevol pot ser una víctima de robatori. És per això que sempre hem d'estar molt atents al nostre voltant i bloquejar el cotxe abans de tornar la cistella al seu lloc.